06 83 70 24 25 Offerte aanvragen »
  • Gratis advies bij u thuis
  • Betrouwbaar familiebedrijf
  • Systemen op maat
  • Binnen 7 jaar terugverdiend

Zonnepanelen in Eindhoven

Wist u dat Sunnyfix ook in Eindhoven zonnepanelen levert?

Ook in Eindhoven wonen mensen die goed kunnen rekenen. Met een terugverdientijd van 5 tot 7 jaar is het niet moeilijk de conclusie te trekken dat je na zo'n korte terugverdientijd nog 20 jaar gratis stroom hebt. Sunnyfix levert complete systemen met een garantie op de kortste terugverdientijd!

Zonnepanelen in Eindhoven

De zon schijnt overal in Nederland, dus ook in Eindhoven. Heeft u ruimte op uw dak, laat het ons gerust weten of vraag vrijblijvend een offerte aan. Het is ook geen enkel probleem voor ons om even langs te komen. Ook in Eindhoven bieden wij volledige service zoals deskundige begeleiding bij aankoop en advies op maat. Uiteraard installeert Sunnyfix ook bij u.

De installatie levert geheel of gedeeltelijk de elektriciteit op die u in de woning of het bedrijf gebruikt. Als u de energie op dat moment niet of niet helemaal gebruikt, levert de installatie het aan het net in Eindhoven. Bij een analoge meter (draaischijfje) draait uw meter terug, bij een digitale meter krijgt u voor de terug geleverde energie een vergoeding van uw energiebedrijf. Er vindt dan een saldering plaats. Dit is wettelijk vastgelegd voor heel Nederland, dus ook voor Eindhoven.

Offerte aanvragen voor zonnepanelen in Eindhoven

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en kosten om zonnepanelen te laten plaatsen?

Vraag een offerte aan


In 2045 wil de gemeente Eindhoven dat Eindhoven een energieneutrale stad is. Dat betekent dat er dan niet meer energie gebruikt wordt dan er duurzaam opgewekt wordt.

Dat lukt alleen als alle inwoners, bedrijven, scholen en instellingen daaraan meewerken. Zonne-energie biedt voor Eindhoven momenteel de beste kansen om zelf duurzame energie op te wekken. Met de zonatlas biedt de gemeente een hulpmiddel dat eenvoudig, gratis en snel per dak berekent of zonne-energie een rendabele optie is.Afgeronde projecten in Eindhoven

Eindhoven

Eindhoven, Kalverstraat


3 zonnepanelen van Evergreen 215W 1 x Mastervolt Soladin 600 Bekijk project »