06 83 70 24 25 Offerte aanvragen »
  • Gratis advies bij u thuis
  • Betrouwbaar familiebedrijf
  • Systemen op maat
  • Binnen 7 jaar terugverdiend

Zonnepanelen in Gorinchem

Wist u dat Sunnyfix ook in Gorinchem zonnepanelen levert?

Ook in Gorinchem wonen mensen die goed kunnen rekenen. Met een terugverdientijd van 5 tot 7 jaar is het niet moeilijk de conclusie te trekken dat je na zo'n korte terugverdientijd nog 20 jaar gratis stroom hebt. Sunnyfix levert complete systemen met een garantie op de kortste terugverdientijd!

Zonnepanelen in Gorinchem

De zon schijnt overal in Nederland, dus ook in Gorinchem. Heeft u ruimte op uw dak, laat het ons gerust weten of vraag vrijblijvend een offerte aan. Het is ook geen enkel probleem voor ons om even langs te komen. Ook in Gorinchem bieden wij volledige service zoals deskundige begeleiding bij aankoop en advies op maat. Uiteraard installeert Sunnyfix ook bij u.

De installatie levert geheel of gedeeltelijk de elektriciteit op die u in de woning of het bedrijf gebruikt. Als u de energie op dat moment niet of niet helemaal gebruikt, levert de installatie het aan het net in Gorinchem. Bij een analoge meter (draaischijfje) draait uw meter terug, bij een digitale meter krijgt u voor de terug geleverde energie een vergoeding van uw energiebedrijf. Er vindt dan een saldering plaats. Dit is wettelijk vastgelegd voor heel Nederland, dus ook voor Gorinchem.

Offerte aanvragen voor zonnepanelen in Gorinchem

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en kosten om zonnepanelen te laten plaatsen?

Vraag een offerte aanAfgeronde projecten in Gorinchem

Gorinchem

Gorinchem, Theaterhof


 Totaal 6660WP geplaatst in 2 systemen. 10 panelen op het hoge dak en 8 op de garage op een eigen... Bekijk project »
Gorinchem

Gorinchem, Theaterhof


17 stuks JA Solar 320WP geplaatst. We hebben gebruik gemaakt van 2 dakvlakken. Op het hoge dak hebben we een... Bekijk project »