06 83 70 24 25 Offerte aanvragen »
  • Gratis advies bij u thuis
  • Betrouwbaar familiebedrijf
  • Systemen op maat
  • Binnen 7 jaar terugverdiend

Zonnepanelen in Groningen

Wist u dat Sunnyfix ook in Groningen zonnepanelen levert?

Ook in Groningen wonen mensen die goed kunnen rekenen. Met een terugverdientijd van 5 tot 7 jaar is het niet moeilijk de conclusie te trekken dat je na zo'n korte terugverdientijd nog 20 jaar gratis stroom hebt. Sunnyfix levert complete systemen met een garantie op de kortste terugverdientijd!

Zonnepanelen in Groningen

De zon schijnt overal in Nederland, dus ook in Groningen. Heeft u ruimte op uw dak, laat het ons gerust weten of vraag vrijblijvend een offerte aan. Het is ook geen enkel probleem voor ons om even langs te komen. Ook in Groningen bieden wij volledige service zoals deskundige begeleiding bij aankoop en advies op maat. Uiteraard installeert Sunnyfix ook bij u.

De installatie levert geheel of gedeeltelijk de elektriciteit op die u in de woning of het bedrijf gebruikt. Als u de energie op dat moment niet of niet helemaal gebruikt, levert de installatie het aan het net in Groningen. Bij een analoge meter (draaischijfje) draait uw meter terug, bij een digitale meter krijgt u voor de terug geleverde energie een vergoeding van uw energiebedrijf. Er vindt dan een saldering plaats. Dit is wettelijk vastgelegd voor heel Nederland, dus ook voor Groningen.

Offerte aanvragen voor zonnepanelen in Groningen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en kosten om zonnepanelen te laten plaatsen?

Vraag een offerte aan


Energie is een thema dat veel aandacht geniet van ons als provincie Groningen. We investeren veel in onderzoek naar duurzame energie, de energie-infrastructuur en innovatieve projecten. Dat gebeurt op regionaal niveau, maar ook op lokaal niveau.

We steunen niet alleen bedrijven, maar ook particuliere energie-initiatieven. Daarnaast willen we via subsidieregelingen huiseigenaren stimuleren om energiebesparende maatregelen te nemen, zoals het plaatsen van zonnepanelen. Voor huizen in het aardbevingsgebied geldt een speciale regeling. Verder wordt het rijden op groengas door ons beloond.

Dit zijn op dit moment de subsidieregelingen die wij aanbieden:
Tijdelijke regeling waardevermeerdering woningen
Huiseigenaren in het aardbevingsgebied kunnen subsidie krijgen voor energiebesparing
Asbest eraf, zonnepanelen erop
Boeren kunnen subsidie krijgen als ze asbest op hun dak vervangen door zonnepanelen
Samen zonne-energie opwekken

Doorrijden op Groengas
Eigenaren van groengas-voertuigen kunnen subsidie krijgenAfgeronde projecten in Groningen

Groningen

Groningen, Grote Kruisstraat


Zonnepanelen van Topoint 12 x 240W Als inverter de Omniksol 3000 Bekijk project »