06 83 70 24 25 Offerte aanvragen »
  • Gratis advies bij u thuis
  • Betrouwbaar familiebedrijf
  • Systemen op maat
  • Binnen 7 jaar terugverdiend

Zonnepanelen in Hoenderloo

Wist u dat Sunnyfix ook in Hoenderloo zonnepanelen levert?

Ook in Hoenderloo wonen mensen die goed kunnen rekenen. Met een terugverdientijd van 5 tot 7 jaar is het niet moeilijk de conclusie te trekken dat je na zo'n korte terugverdientijd nog 20 jaar gratis stroom hebt. Sunnyfix levert complete systemen met een garantie op de kortste terugverdientijd!

Zonnepanelen in Hoenderloo

De zon schijnt overal in Nederland, dus ook in Hoenderloo. Heeft u ruimte op uw dak, laat het ons gerust weten of vraag vrijblijvend een offerte aan. Het is ook geen enkel probleem voor ons om even langs te komen. Ook in Hoenderloo bieden wij volledige service zoals deskundige begeleiding bij aankoop en advies op maat. Uiteraard installeert Sunnyfix ook bij u.

De installatie levert geheel of gedeeltelijk de elektriciteit op die u in de woning of het bedrijf gebruikt. Als u de energie op dat moment niet of niet helemaal gebruikt, levert de installatie het aan het net in Hoenderloo. Bij een analoge meter (draaischijfje) draait uw meter terug, bij een digitale meter krijgt u voor de terug geleverde energie een vergoeding van uw energiebedrijf. Er vindt dan een saldering plaats. Dit is wettelijk vastgelegd voor heel Nederland, dus ook voor Hoenderloo.

Offerte aanvragen voor zonnepanelen in Hoenderloo

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en kosten om zonnepanelen te laten plaatsen?

Vraag een offerte aanAfgeronde projecten in Hoenderloo

Hoenderloo

Hoenderloo, Brouwersweg

Beoordeling van klant:

Oost/West situatie met Optimizers Phono Solar 315W 3150 Watt aan vermogen Bekijk project »

Reviews over Sunnyfix uit Hoenderloo

Fam. Bergman


De medewerkers van Sunnyfix gaan voor het beste resultaat. Pietjes precies! Goede ervaring. Fijn.