06 83 70 24 25 Offerte aanvragen »
  • Gratis advies bij u thuis
  • Betrouwbaar familiebedrijf
  • Systemen op maat
  • Binnen 7 jaar terugverdiend

Zonnepanelen in Oegstgeest

Wist u dat Sunnyfix ook in Oegstgeest zonnepanelen levert?

Ook in Oegstgeest wonen mensen die goed kunnen rekenen. Met een terugverdientijd van 5 tot 7 jaar is het niet moeilijk de conclusie te trekken dat je na zo'n korte terugverdientijd nog 20 jaar gratis stroom hebt. Sunnyfix levert complete systemen met een garantie op de kortste terugverdientijd!

Zonnepanelen in Oegstgeest

De zon schijnt overal in Nederland, dus ook in Oegstgeest. Heeft u ruimte op uw dak, laat het ons gerust weten of vraag vrijblijvend een offerte aan. Het is ook geen enkel probleem voor ons om even langs te komen. Ook in Oegstgeest bieden wij volledige service zoals deskundige begeleiding bij aankoop en advies op maat. Uiteraard installeert Sunnyfix ook bij u.

De installatie levert geheel of gedeeltelijk de elektriciteit op die u in de woning of het bedrijf gebruikt. Als u de energie op dat moment niet of niet helemaal gebruikt, levert de installatie het aan het net in Oegstgeest. Bij een analoge meter (draaischijfje) draait uw meter terug, bij een digitale meter krijgt u voor de terug geleverde energie een vergoeding van uw energiebedrijf. Er vindt dan een saldering plaats. Dit is wettelijk vastgelegd voor heel Nederland, dus ook voor Oegstgeest.

Offerte aanvragen voor zonnepanelen in Oegstgeest

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en kosten om zonnepanelen te laten plaatsen?

Vraag een offerte aanAfgeronde projecten in Oegstgeest

Oegstgeest

Oegstgeest, Juffermansstraat


 Totaal 5070WP geplaatst. 13 stuks Trina 390WP parallelgeschakeld met SolarEdge SE 3680 HD wave Bekijk project »
Oegstgeest

Oegstgeest, Erfprins


 Totaal 3960WP geplaatst. 12 stuks Trina 330WP Full black in serie geschakeld met Solax Boost 3.6. Bestaande set verwijderderd en bij... Bekijk project »
Oegstgeest

Oegstgeest, Erfprins


Bekijk project »