06 83 70 24 25 Offerte aanvragen »
  • Gratis advies bij u thuis
  • Betrouwbaar familiebedrijf
  • Systemen op maat
  • Binnen 7 jaar terugverdiend

Zonnepanelen in Tilburg

Wist u dat Sunnyfix ook in Tilburg zonnepanelen levert?

Ook in Tilburg wonen mensen die goed kunnen rekenen. Met een terugverdientijd van 5 tot 7 jaar is het niet moeilijk de conclusie te trekken dat je na zo'n korte terugverdientijd nog 20 jaar gratis stroom hebt. Sunnyfix levert complete systemen met een garantie op de kortste terugverdientijd!

Zonnepanelen in Tilburg

De zon schijnt overal in Nederland, dus ook in Tilburg. Heeft u ruimte op uw dak, laat het ons gerust weten of vraag vrijblijvend een offerte aan. Het is ook geen enkel probleem voor ons om even langs te komen. Ook in Tilburg bieden wij volledige service zoals deskundige begeleiding bij aankoop en advies op maat. Uiteraard installeert Sunnyfix ook bij u.

De installatie levert geheel of gedeeltelijk de elektriciteit op die u in de woning of het bedrijf gebruikt. Als u de energie op dat moment niet of niet helemaal gebruikt, levert de installatie het aan het net in Tilburg. Bij een analoge meter (draaischijfje) draait uw meter terug, bij een digitale meter krijgt u voor de terug geleverde energie een vergoeding van uw energiebedrijf. Er vindt dan een saldering plaats. Dit is wettelijk vastgelegd voor heel Nederland, dus ook voor Tilburg.

Offerte aanvragen voor zonnepanelen in Tilburg

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en kosten om zonnepanelen te laten plaatsen?

Vraag een offerte aanAfgeronde projecten in Tilburg

Tilburg

Tilburg, Jan Aartestraat


 Totaal 5180WP geplaatst. 14 stuks Trina 370WP in serieschakeling met Solax X3 Hybride met batterijen! Bekijk project »
Tilburg

Tilburg, Overlangelstraat


Totaal 7800WP gelegd. 3 fase systeem in parallelschakeling 24 x Trina Solar 325 Watt full black SE 7k 3PH Bekijk project »
Tilburg

Tilburg, Spaarnwoudelaan


15 x 315 Watt JA Solar op plat dak met Solax 4.2 omvomer met 2 strings. Bekijk project »