06 83 70 24 25 Offerte aanvragen »
  • Gratis advies bij u thuis
  • Betrouwbaar familiebedrijf
  • Systemen op maat
  • Binnen 7 jaar terugverdiend

Zonnepanelen in Velserbroek

Wist u dat Sunnyfix ook in Velserbroek zonnepanelen levert?

Ook in Velserbroek wonen mensen die goed kunnen rekenen. Met een terugverdientijd van 5 tot 7 jaar is het niet moeilijk de conclusie te trekken dat je na zo'n korte terugverdientijd nog 20 jaar gratis stroom hebt. Sunnyfix levert complete systemen met een garantie op de kortste terugverdientijd!

Zonnepanelen in Velserbroek

De zon schijnt overal in Nederland, dus ook in Velserbroek. Heeft u ruimte op uw dak, laat het ons gerust weten of vraag vrijblijvend een offerte aan. Het is ook geen enkel probleem voor ons om even langs te komen. Ook in Velserbroek bieden wij volledige service zoals deskundige begeleiding bij aankoop en advies op maat. Uiteraard installeert Sunnyfix ook bij u.

De installatie levert geheel of gedeeltelijk de elektriciteit op die u in de woning of het bedrijf gebruikt. Als u de energie op dat moment niet of niet helemaal gebruikt, levert de installatie het aan het net in Velserbroek. Bij een analoge meter (draaischijfje) draait uw meter terug, bij een digitale meter krijgt u voor de terug geleverde energie een vergoeding van uw energiebedrijf. Er vindt dan een saldering plaats. Dit is wettelijk vastgelegd voor heel Nederland, dus ook voor Velserbroek.

Offerte aanvragen voor zonnepanelen in Velserbroek

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en kosten om zonnepanelen te laten plaatsen?

Vraag een offerte aanAfgeronde projecten in Velserbroek

Velserbroek

Velserbroek, L. Zocherplantsoen


 Totaal 3200WP geplaatst. 8 stuks Trina 400WP in oost-west opstelling Bekijk project »
Velserbroek

Velserbroek, H. Poortmanstraat


 Totaal 3200WP geplaatst. 8 stuks Hyundai HiE-S400 Full black parallelgeschakeld met Enphase. Bekijk project »
Velserbroek

Velserbroek, L Brownstraat


6600 Watt met een 3 fase omvormer van Solar Edge. P370 Optimizers in combinatie met 315 Watt Mono panelen van JA... Bekijk project »