06 83 70 24 25 Offerte aanvragen »
  • Gratis advies bij u thuis
  • Betrouwbaar familiebedrijf
  • Systemen op maat
  • Binnen 7 jaar terugverdiend

Zonnepanelen in Weesp

Wist u dat Sunnyfix ook in Weesp zonnepanelen levert?

Ook in Weesp wonen mensen die goed kunnen rekenen. Met een terugverdientijd van 5 tot 7 jaar is het niet moeilijk de conclusie te trekken dat je na zo'n korte terugverdientijd nog 20 jaar gratis stroom hebt. Sunnyfix levert complete systemen met een garantie op de kortste terugverdientijd!

Zonnepanelen in Weesp

De zon schijnt overal in Nederland, dus ook in Weesp. Heeft u ruimte op uw dak, laat het ons gerust weten of vraag vrijblijvend een offerte aan. Het is ook geen enkel probleem voor ons om even langs te komen. Ook in Weesp bieden wij volledige service zoals deskundige begeleiding bij aankoop en advies op maat. Uiteraard installeert Sunnyfix ook bij u.

De installatie levert geheel of gedeeltelijk de elektriciteit op die u in de woning of het bedrijf gebruikt. Als u de energie op dat moment niet of niet helemaal gebruikt, levert de installatie het aan het net in Weesp. Bij een analoge meter (draaischijfje) draait uw meter terug, bij een digitale meter krijgt u voor de terug geleverde energie een vergoeding van uw energiebedrijf. Er vindt dan een saldering plaats. Dit is wettelijk vastgelegd voor heel Nederland, dus ook voor Weesp.

Offerte aanvragen voor zonnepanelen in Weesp

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en kosten om zonnepanelen te laten plaatsen?

Vraag een offerte aan


Voor iedereen in Weesp was er in 2012 een zonnepanelen subsidieregeling beschikbaar en kon men tot 650 euro terug vragen bij de Rijksoverheid. Het is niet bekend of er in 2016 een nieuwe subsidie voor de inwoners van Weesp zal zijn. In de loop der jaren zijn er een aantal subsidieregelingen geweest voor particulieren die zonnepanelen of zonneboilers wilden aanschaffen. De overheid maakt soms geld vrij om de duurzame energie sector te stimuleren. Ook gemeentes en provincies doen dit.

Dit gebeurt ook in andere Europese landen zoals Denemarken, Duitsland, Engeland, Zweden etc.. De inwoners van deze landen kunnen hier gebruik van maken om tegen een lagere prijs systemen te kopen om energie mee op te wekken. Op dit moment is Duitsland bijvoorbeeld koploper wat betreft het opwekken van energie op een duurzame manier (voornamelijk windenergie en zonne-energie).Afgeronde projecten in Weesp

Weesp

Weesp, Loes van Marlestraat


 Totaal 9480WP geplaatst. 24 stuks Trina 395WP parallel geschakeld met SolarEdge 8k Hybride omvormer. Alvast voorbereid op het toevoegen van een... Bekijk project »
Weesp

Weesp, Aartje de Voseiland


12 x 320 Watt Mono JA Solar SE 3500 met P370 Optimizers Plat dak Bekijk project »
Weesp

Weesp , Aartje de Voseiland


10 x 320 Watt Mono JA Solar, geheel parallel geschakeld met P370 Optimizers van Solar Edge Bekijk project »

Reviews over Sunnyfix uit Weesp

Familie Vandemoortele


Nadat meerdere buren van ons al panelen hebben laten plaatsen door Sunnyfix, heeft Sunnyfix in juli 2016 ook bij ons panelen geplaatst.

Net als alle buren zijn we ook zeer tevreden. De prijzen zijn zeer concurrerend, de installatie ging snel en vakkundig en de mensen zijn zeer aangenaam om zaken mee te doen.

Blokhuis


In juli 2015 heeft sunnyfix 12 panelen op ons vlakke dak geïnstalleerd. Van 17-07-2015 tot 14-03-2016 is er 1293kwk opgewekt! Zowel op het dak als binnen is de installatie keurig aangebracht. De mannen hebben liefde voor hun werk. Henk is voor het uitbrengen van de offerte uitgebreid komen kijken en heeft ons goed voorgelicht. Sunnyfix is goed bereikbaar. Telefoon wordt altijd opgenomen en mail snel beantwoord. Een flexibel bedrijf dat met de klant meedenkt. Wij hebben meerdere offertes opgevraagd, Sunnyfix was bij ons de voordeligste. En dan hebben ze ook zeker de gunfactor!

Martijn Greuter


November 2015 heeft sunnyfix 10 zonnepanelen geplaatst op ons platte dak. We zijn zeer tevreden over de service van henk en niels. Alles kon sneller geplaatst dan verwacht en er is heel netjes gewerkt. Bereikbaarheid en contact was ook heel snel en vriendelijk.