06 83 70 24 25 Offerte aanvragen »
  • Gratis advies bij u thuis
  • Betrouwbaar familiebedrijf
  • Systemen op maat
  • Binnen 7 jaar terugverdiend

Zonnepanelen in Westzaan

Wist u dat Sunnyfix ook in Westzaan zonnepanelen levert?

Ook in Westzaan wonen mensen die goed kunnen rekenen. Met een terugverdientijd van 5 tot 7 jaar is het niet moeilijk de conclusie te trekken dat je na zo'n korte terugverdientijd nog 20 jaar gratis stroom hebt. Sunnyfix levert complete systemen met een garantie op de kortste terugverdientijd!

Zonnepanelen in Westzaan

De zon schijnt overal in Nederland, dus ook in Westzaan. Heeft u ruimte op uw dak, laat het ons gerust weten of vraag vrijblijvend een offerte aan. Het is ook geen enkel probleem voor ons om even langs te komen. Ook in Westzaan bieden wij volledige service zoals deskundige begeleiding bij aankoop en advies op maat. Uiteraard installeert Sunnyfix ook bij u.

De installatie levert geheel of gedeeltelijk de elektriciteit op die u in de woning of het bedrijf gebruikt. Als u de energie op dat moment niet of niet helemaal gebruikt, levert de installatie het aan het net in Westzaan. Bij een analoge meter (draaischijfje) draait uw meter terug, bij een digitale meter krijgt u voor de terug geleverde energie een vergoeding van uw energiebedrijf. Er vindt dan een saldering plaats. Dit is wettelijk vastgelegd voor heel Nederland, dus ook voor Westzaan.

Offerte aanvragen voor zonnepanelen in Westzaan

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en kosten om zonnepanelen te laten plaatsen?

Vraag een offerte aanAfgeronde projecten in Westzaan

Westzaan

Westzaan, Middel


12 JA Solar Full Black 305 Watt met Solar Edge omvormer Golfplaten dak Bevestiging met golfclibs Bekijk project »
Westzaan

Westzaan , JJ Allanstraat


Deze klant had al panelen op de veranda. Uitbreiding naar boothuis en woning met Trina Solar 300 Watt full black. Bekijk project »
Westzaan

Westzaan, JJ Allanstraat


Op deze veranda met zinken dak hebben we een vermogen geplaatst van 2750 Watt. Het zijn Trina full black zonnepanelen. De omvormer... Bekijk project »