06 83 70 24 25 Offerte aanvragen »
  • Gratis advies bij u thuis
  • Betrouwbaar familiebedrijf
  • Systemen op maat
  • Binnen 7 jaar terugverdiend

Zonnepanelen in Zwijndrecht

Wist u dat Sunnyfix ook in Zwijndrecht zonnepanelen levert?

Ook in Zwijndrecht wonen mensen die goed kunnen rekenen. Met een terugverdientijd van 5 tot 7 jaar is het niet moeilijk de conclusie te trekken dat je na zo'n korte terugverdientijd nog 20 jaar gratis stroom hebt. Sunnyfix levert complete systemen met een garantie op de kortste terugverdientijd!

Zonnepanelen in Zwijndrecht

De zon schijnt overal in Nederland, dus ook in Zwijndrecht. Heeft u ruimte op uw dak, laat het ons gerust weten of vraag vrijblijvend een offerte aan. Het is ook geen enkel probleem voor ons om even langs te komen. Ook in Zwijndrecht bieden wij volledige service zoals deskundige begeleiding bij aankoop en advies op maat. Uiteraard installeert Sunnyfix ook bij u.

De installatie levert geheel of gedeeltelijk de elektriciteit op die u in de woning of het bedrijf gebruikt. Als u de energie op dat moment niet of niet helemaal gebruikt, levert de installatie het aan het net in Zwijndrecht. Bij een analoge meter (draaischijfje) draait uw meter terug, bij een digitale meter krijgt u voor de terug geleverde energie een vergoeding van uw energiebedrijf. Er vindt dan een saldering plaats. Dit is wettelijk vastgelegd voor heel Nederland, dus ook voor Zwijndrecht.

Offerte aanvragen voor zonnepanelen in Zwijndrecht

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en kosten om zonnepanelen te laten plaatsen?

Vraag een offerte aan


graag zonne-energie stimuleren, maar heeft u geen eigen dak of is uw dak niet geschikt voor zonnepanelen? Daarvoor is een oplossing: samen met buurtgenoten investeren in zonnepanelen op daken van de gemeente.

Zo kunt u toch zelf duurzame energie opwekken en profiteren van aantrekkelijke opbrengsten. Er zijn twee initiatieven in Zwijndrecht waaraan u mee kunt doen. Wees er snel bij, want er is nog plek voor een paar deelnemers!

Twee energiecoöperaties

In Zwijndrecht worden 2 energiecoöperaties opgericht: Zon op Zwijndrecht en Zon op Heerjansdam. Zon op Zwijndrecht gaat zonnepanelen plaatsen op het dak van het gemeentehuis aan het Raadhuisplein 3 en Zon op Heerjansdam op het dak van gebouw RaJuBiBoS aan de Sportlaan 6 in Heerjansdam. De gemeente stelt deze daken voor minimaal 25 jaar gratis ter beschikking aan de coöperaties omdat ze duurzaamheid wil stimuleren.

Deelname mogelijk vanaf 1 paneel

Op beide gebouwen wordt een installatie aangelegd van ruim 200 zonnepanelen. Alle inwoners en bedrijven in Zwijndrecht of Heerjansdam kunnen deelnemer worden van deze coöperaties. Deelname is al mogelijk vanaf 1 paneel voor een bedrag van ongeveer 400 euro per paneel. Het rendement van de zonnepanelen komt volledig ten goede aan de deelnemers van Zon op Zwijndrecht en Zon op Heerjansdam.

Interesse?

Heeft u interesse? Meld u zich dan aan bij de initiatiefnemer van dit project: Frits Lakemeier (telefoon: 0652 390 491, email: frits@drechtsestromen.net. Op de website www.drechtsestromen.net/zon kunt u meer informatie vinden en eventueel ook een voorinschrijving doen (vol=vol).

Zonne-energie: goed voor het milieu en uw portemonnee!Afgeronde projecten in Zwijndrecht

Zwijndrecht

Zwijndrecht, walraven van Hallstraat


 16 x Jinko Solar Cheetah 320WP met Solax X1 Boost X1 5.0 Bekijk project »
Zwijndrecht

Zwijndrecht, Teilingen


 Hier hebben we 17 Tenka panelen van 250W geplaatst met een inverter van Sofar Solar, de 3680Watt met 2 MPP... Bekijk project »