06 83 70 24 25 Offerte aanvragen »
  • Gratis advies bij u thuis
  • Betrouwbaar familiebedrijf
  • Systemen op maat
  • Binnen 7 jaar terugverdiend

Nieuws


Hoe zit het nu met de salderingsregeling?

Hoe zit het nu met de salderingsregeling?

donderdag 19 november 2015

De Nederlandse overheid heeft laten weten dat de huidige salderingsregeling tot 2020 ongewijzigd blijft. Mede naar aanleiding van Kamervragen van Liesbeth van Tongeren heeft minister Kamp 2 juli 2014 in de Tweede Kamer tijdens het Algemeen Overleg Decentrale Energie verklaart dat... Lees verder »
Zonnepanelen omzet in Nederland fors gestegen

Zonnepanelen omzet in Nederland fors gestegen

donderdag 22 oktober 2015

De verkoop van zonnepanelen is dit jaar verdubbeld. Importeurs en installateurs zien omzetstijgingen van 70 tot 100 procent ten opzichte van 2014, Sinds het mes is gezet in het woud aan subsidies en importheffingen en de regels zijn versimpeld maken vooral... Lees verder »
Britten kunnen wind- en zonnewaterstof tanken

Britten kunnen wind- en zonnewaterstof tanken

donderdag 01 oktober 2015

 Het Britse bedrijf ITM Power heeft een waterstofstation geopend in Yorkshire. Daarnaast sloot het bedrijf een overeenkomst voor een tweede station in Londen. Waterstofexpert ITM Power voorziet de eerste Britse bestuurders van brandstofcelauto’s van duurzame waterstof. Het station in Yorkshire is gekoppeld... Lees verder »
Nieuwe subsidie voor zonnepanelen

Nieuwe subsidie voor zonnepanelen

dinsdag 22 september 2015

Sportverenigingen
Er blijk een nieuwe subsidie voor zonnepanelen te zijn. Echter is deze alleen voor sportverenigingen geldig en zijn er voorwaarden verbonden aan de aanvraag. Deze subsidieregeling heeft als doel energiebesparende maatregelen en duurzame energie te stimuleren bij sportaccommodaties. Lees verder »
Groningers opgelet: Aardbevingssubsidie!

Groningers opgelet: Aardbevingssubsidie!

woensdag 16 september 2015

Tijdelijke regeling waardevermeerdering
Al meer dan tienduizend inwoners van het aardbevingsgebied in Groningen hebben een subsidie aangevraagd om hun woning energiezuiniger te maken. Via de Tijdelijke Regeling Waardevermeerdering kunnen huizenbezitters met minimaal duizend euro bevingsschade maximaal vierduizend euro terugkrijgen voor... Lees verder »