06 83 70 24 25 Offerte aanvragen »
  • Gratis advies bij u thuis
  • Betrouwbaar familiebedrijf
  • Systemen op maat
  • Binnen 7 jaar terugverdiend

Zonnepanelen in Leidschendam

Wist u dat Sunnyfix ook in Leidschendam zonnepanelen levert?

Ook in Leidschendam wonen mensen die goed kunnen rekenen. Met een terugverdientijd van 5 tot 7 jaar is het niet moeilijk de conclusie te trekken dat je na zo'n korte terugverdientijd nog 20 jaar gratis stroom hebt. Sunnyfix levert complete systemen met een garantie op de kortste terugverdientijd!

Zonnepanelen in Leidschendam

De zon schijnt overal in Nederland, dus ook in Leidschendam. Heeft u ruimte op uw dak, laat het ons gerust weten of vraag vrijblijvend een offerte aan. Het is ook geen enkel probleem voor ons om even langs te komen. Ook in Leidschendam bieden wij volledige service zoals deskundige begeleiding bij aankoop en advies op maat. Uiteraard installeert Sunnyfix ook bij u.

De installatie levert geheel of gedeeltelijk de elektriciteit op die u in de woning of het bedrijf gebruikt. Als u de energie op dat moment niet of niet helemaal gebruikt, levert de installatie het aan het net in Leidschendam. Bij een analoge meter (draaischijfje) draait uw meter terug, bij een digitale meter krijgt u voor de terug geleverde energie een vergoeding van uw energiebedrijf. Er vindt dan een saldering plaats. Dit is wettelijk vastgelegd voor heel Nederland, dus ook voor Leidschendam.

Offerte aanvragen voor zonnepanelen in Leidschendam

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en kosten om zonnepanelen te laten plaatsen?

Vraag een offerte aan


Sunnyfix levert in de wijken Bovenveen Damsigt, Sijtwende III, IV en V, Verzetsheldenwijk, Raadhuiskwartier De Heuvel, Amstelwijk De Prinsenhof De Zijde, Duivenvoorde, Park Veursehout, Leidsenhage, Schakenbosch Essesteijn, Nieuw Essesteijn en Zijdesigt Leidschendam-Zuid, Zeeheldenwijk, Klein Plaspoelpolder, Stompwijk, Wilsveen en buitengebied 't Lien, de Rietvink Voorburg Midden en Oud Voorburg Noord Voorburg West Park Leeuwenbergh

Duurzaamheidslening Leidschendam
Het Stimuleringsfonds Volkshuisvesting Nederlandse gemeenten (SVN) biedt huiseigenaren een duurzaamheidslening aan. Deze lening met lage rente biedt u in Leidschendam een financieel voordeel aan bij energiebesparende maatregelen zoals aanschaf van zonnepanelen, vloer –en spouwisolatie, etc.
Informeer bij uw gemeente.


Afgeronde projecten in Leidschendam

Leidschendam

Leidschendam, Dr Van Noortstraat


 Totaal 3510WP geplaast. 9 stuks Trina 390WP parallel geschakeld met SE3500 HD wave Bekijk project »
Leidschendam

Leidschendam, Huyssitterweg


 Totaal 7800WP geplaatst. 20 stuks Trina 390WP serieel geschakeld met Solax X3 Mic 6k Bekijk project »
Leidschendam

Leidschendam, Oosteinde


  Totaal 6335WP geplaatst. 17 stuks Jinko 355WP N type in oost-west opstelling. Parallel geschakeld met SE 4k short strings versie Bekijk project »

Reviews over Sunnyfix uit Leidschendam

Fam. Roos


Zeer vakkundig de zonnepanelen gelegd, heel prettige mensen allemaal, we zullen Sunnyfix bij anderen aanbevelen!

Suzanne Bleijs


- Professionele vakmensen
- Prettige communicatie
- Prachtige zonnepanelen
- Pasklare oplossing
- Passievolle medewerkers

Helemaal toP!