06 83 70 24 25 Offerte aanvragen »
  • Gratis advies bij u thuis
  • Betrouwbaar familiebedrijf
  • Systemen op maat
  • Binnen 3 jaar terugverdiend

Zonnepanelen in Leidschendam

Wist u dat ElectriSun ook in Leidschendam zonnepanelen levert?

Ook in Leidschendam wonen mensen die goed kunnen rekenen. Met een terugverdientijd van 5 tot 7 jaar is het niet moeilijk de conclusie te trekken dat je na zo'n korte terugverdientijd nog 20 jaar gratis stroom hebt. ElectriSun levert complete systemen met een garantie op de kortste terugverdientijd!

Zonnepanelen in Leidschendam

De zon schijnt overal in Nederland, dus ook in Leidschendam. Heeft u ruimte op uw dak, laat het ons gerust weten of vraag vrijblijvend een offerte aan. Het is ook geen enkel probleem voor ons om even langs te komen. Ook in Leidschendam bieden wij volledige service zoals deskundige begeleiding bij aankoop en advies op maat. Uiteraard installeert ElectriSun ook bij u.

De installatie levert geheel of gedeeltelijk de elektriciteit op die u in de woning of het bedrijf gebruikt. Als u de energie op dat moment niet of niet helemaal gebruikt, levert de installatie het aan het net in Leidschendam. Bij een analoge meter (draaischijfje) draait uw meter terug, bij een digitale meter krijgt u voor de terug geleverde energie een vergoeding van uw energiebedrijf. Er vindt dan een saldering plaats. Dit is wettelijk vastgelegd voor heel Nederland, dus ook voor Leidschendam.

Offerte aanvragen voor zonnepanelen in Leidschendam

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en kosten om zonnepanelen te laten plaatsen?

Vraag een offerte aan


Sunnyfix levert in de wijken Bovenveen Damsigt, Sijtwende III, IV en V, Verzetsheldenwijk, Raadhuiskwartier De Heuvel, Amstelwijk De Prinsenhof De Zijde, Duivenvoorde, Park Veursehout, Leidsenhage, Schakenbosch Essesteijn, Nieuw Essesteijn en Zijdesigt Leidschendam-Zuid, Zeeheldenwijk, Klein Plaspoelpolder, Stompwijk, Wilsveen en buitengebied 't Lien, de Rietvink Voorburg Midden en Oud Voorburg Noord Voorburg West Park Leeuwenbergh

Duurzaamheidslening Leidschendam
Het Stimuleringsfonds Volkshuisvesting Nederlandse gemeenten (SVN) biedt huiseigenaren een duurzaamheidslening aan. Deze lening met lage rente biedt u in Leidschendam een financieel voordeel aan bij energiebesparende maatregelen zoals aanschaf van zonnepanelen, vloer –en spouwisolatie, etc.
Informeer bij uw gemeente.


Afgeronde projecten in Leidschendam

Leidschendam

Leidschendam, Weikamp


 Totaal 5040WP geplaatst. 12 stuks Trina 420WP in parallelschakeling met SolarEdge SE3500. Bekijk project »
Leidschendam

Leidschendam, Dr van Noortstraat


 Totaal 2150WP geplaatst. 5 stuks Trina 430WP glasglas in serie schakeling met Solax mini 1.5 Bekijk project »
Leidschendam

Leidschendam, Stompwijkseweg


 Totaal 36980WP geplaatst. 86 stuks Trina 430WP bifacial verdeeld over 3 dakvlakken; oost zuid en west. Serieel geschakeld met 2 stuks... Bekijk project »

Reviews over ElectriSun uit Leidschendam

J.P. Sprenkeling


Geweldig bedrijf. Afspraken gemakkelijk gemaakt en die zijn alle volledig nagekomen. Kundig en stipt personeel die de zaken degelijk en zorgvuldig uitvoerden. Afhandeling factuur en doorgeleiding naar "energieleverancier.nl" en naar de partner voor BTW-teruggaaf helder en duidelijk. Telefonisch contact moeilijk tot stand te brengen, maar contact via email verliep prima.

Fam. Roos


Zeer vakkundig de zonnepanelen gelegd, heel prettige mensen allemaal, we zullen Sunnyfix bij anderen aanbevelen!

Suzanne Bleijs


- Professionele vakmensen
- Prettige communicatie
- Prachtige zonnepanelen
- Pasklare oplossing
- Passievolle medewerkers

Helemaal toP!