06 83 70 24 25 Offerte aanvragen »
  • Gratis advies bij u thuis
  • Betrouwbaar familiebedrijf
  • Systemen op maat
  • Binnen 7 jaar terugverdiend

Zonnepanelen in Leidschendam

Wist u dat Sunnyfix ook in Leidschendam zonnepanelen levert?

Ook in Leidschendam wonen mensen die goed kunnen rekenen. Met een terugverdientijd van 5 tot 7 jaar is het niet moeilijk de conclusie te trekken dat je na zo'n korte terugverdientijd nog 20 jaar gratis stroom hebt. Sunnyfix levert complete systemen met een garantie op de kortste terugverdientijd!

Zonnepanelen in Leidschendam

De zon schijnt overal in Nederland, dus ook in Leidschendam. Heeft u ruimte op uw dak, laat het ons gerust weten of vraag vrijblijvend een offerte aan. Het is ook geen enkel probleem voor ons om even langs te komen. Ook in Leidschendam bieden wij volledige service zoals deskundige begeleiding bij aankoop en advies op maat. Uiteraard installeert Sunnyfix ook bij u.

De installatie levert geheel of gedeeltelijk de elektriciteit op die u in de woning of het bedrijf gebruikt. Als u de energie op dat moment niet of niet helemaal gebruikt, levert de installatie het aan het net in Leidschendam. Bij een analoge meter (draaischijfje) draait uw meter terug, bij een digitale meter krijgt u voor de terug geleverde energie een vergoeding van uw energiebedrijf. Er vindt dan een saldering plaats. Dit is wettelijk vastgelegd voor heel Nederland, dus ook voor Leidschendam.

Offerte aanvragen voor zonnepanelen in Leidschendam

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en kosten om zonnepanelen te laten plaatsen?

Vraag een offerte aan


Sunnyfix levert in de wijken Bovenveen Damsigt, Sijtwende III, IV en V, Verzetsheldenwijk, Raadhuiskwartier De Heuvel, Amstelwijk De Prinsenhof De Zijde, Duivenvoorde, Park Veursehout, Leidsenhage, Schakenbosch Essesteijn, Nieuw Essesteijn en Zijdesigt Leidschendam-Zuid, Zeeheldenwijk, Klein Plaspoelpolder, Stompwijk, Wilsveen en buitengebied 't Lien, de Rietvink Voorburg Midden en Oud Voorburg Noord Voorburg West Park Leeuwenbergh

Duurzaamheidslening Leidschendam
Het Stimuleringsfonds Volkshuisvesting Nederlandse gemeenten (SVN) biedt huiseigenaren een duurzaamheidslening aan. Deze lening met lage rente biedt u in Leidschendam een financieel voordeel aan bij energiebesparende maatregelen zoals aanschaf van zonnepanelen, vloer –en spouwisolatie, etc.
Informeer bij uw gemeente.


Afgeronde projecten in Leidschendam

Leidschendam

Leidschendam, Talinglaan


Totaal 4760WP geplaatst. 2 systemen; 1 in parallelschakeling op het dak van de woning en 1 los systeem in serieschakeling... Bekijk project »
Leidschendam

Leidschendam, Talinglaan


4760WP totaal geplaatst 14x Trina Solar 340WP. In parallelschakeling met SE 3500 HD Wave. Bekijk project »
Leidschendam

Leidschendam, Duinmeierij


Totaal 3400WP geplaatst. 10x Trina 340WP in pararellschakeling met SE 3000HD Wave Mooi project waar 4 buren aan meededen. Bekijk project »