06 83 70 24 25 Offerte aanvragen »
  • Gratis advies bij u thuis
  • Betrouwbaar familiebedrijf
  • Systemen op maat
  • Binnen 3 jaar terugverdiend

Zonnepanelen in Hattem

Wist u dat ElectriSun ook in Hattem zonnepanelen levert?

Ook in Hattem wonen mensen die goed kunnen rekenen. Met een terugverdientijd van 5 tot 7 jaar is het niet moeilijk de conclusie te trekken dat je na zo'n korte terugverdientijd nog 20 jaar gratis stroom hebt. ElectriSun levert complete systemen met een garantie op de kortste terugverdientijd!

Zonnepanelen in Hattem

De zon schijnt overal in Nederland, dus ook in Hattem. Heeft u ruimte op uw dak, laat het ons gerust weten of vraag vrijblijvend een offerte aan. Het is ook geen enkel probleem voor ons om even langs te komen. Ook in Hattem bieden wij volledige service zoals deskundige begeleiding bij aankoop en advies op maat. Uiteraard installeert ElectriSun ook bij u.

De installatie levert geheel of gedeeltelijk de elektriciteit op die u in de woning of het bedrijf gebruikt. Als u de energie op dat moment niet of niet helemaal gebruikt, levert de installatie het aan het net in Hattem. Bij een analoge meter (draaischijfje) draait uw meter terug, bij een digitale meter krijgt u voor de terug geleverde energie een vergoeding van uw energiebedrijf. Er vindt dan een saldering plaats. Dit is wettelijk vastgelegd voor heel Nederland, dus ook voor Hattem.

Offerte aanvragen voor zonnepanelen in Hattem

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en kosten om zonnepanelen te laten plaatsen?

Vraag een offerte aan


Zonnepanelen eigen woningen

Om het zelf produceren van duurzame energie te stimuleren is er voor huiseigenaren de mogelijkheid om bij de gemeente subsidie voor zonnepanelen aan te vragen.

Particulieren die zonnepanelen aanschaffen om in hun eigen energiebehoefte te voorzien, kunnen 15 procent van het aankoopbedrag, met een maximum van € 500 terugkrijgen. Dit kunt u doen door subsidie aan te vragen.

Initiatief gemeente Hattem

De subsidieregeling is een initiatief van de gemeente Hattem. De gemeente stelt in de periode van 1 oktober 2013 tot en met 1 april 2017 € 80.000 beschikbaar.Afgeronde projecten in Hattem

Hattem

Hattem, Lubeck


 Totaal 4980WP geplaatst 12 stuks Trina 425WP parallel geschakeld met Enphase micro omvormers Bekijk project »
Hattem

Hattem, Veldweg


 Totaal 4980WP bijgeplaatst. Bestaande set verplaatst om ruimte te maken en 12 stuks Trina 415WP bijgeplaatst. Het geheel hebben we... Bekijk project »
Hattem

Hattem, Hollewand


 Totaal 7470WP geleverd met 2 solaxen Boost 3.0 Bekijk project »

Reviews over ElectriSun uit Hattem

Richard Straetemans


Super goed en netjes bedrijf. Alles wordt heel duidelijk uitgelegd. Heel tevreden.