06 83 70 24 25 Offerte aanvragen »
  • Gratis advies bij u thuis
  • Betrouwbaar familiebedrijf
  • Systemen op maat
  • Binnen 7 jaar terugverdiend

Nieuws


Zonnepanelen worden een geduchte concurrent

Zonnepanelen worden een geduchte concurrent

woensdag 08 juli 2015

Concurrent van energiecentrales
Zonnepanelen zijn nu nog in opkomst, maar over pakweg vijftien jaar vormen ze waarschijnlijk een geduchte concurrent van de traditionele energiecentrales en bedrijven.  Adviesbureau Roland Berger rekent erop dat zonne-energie in 2030 voorziet in zeker 8 procent van... Lees verder »
Moet ik mijn zonnepanelen schoonmaken?

Moet ik mijn zonnepanelen schoonmaken?

maandag 06 juli 2015

Regelmatig krijgen wij de vraag of het noodzakelijk is om zonnepanelen schoon te maken. Als de panelen onder een hoek van 20 graden of minder zijn gemonteerd dan raden wij het zeker aan om het 1 x per jaar te... Lees verder »
Zonnepanelen energie? Let op uw saldering van zonnestroomlevering!

Zonnepanelen energie? Let op uw saldering van zonnestroomlevering!

vrijdag 19 juni 2015

ACM
Toezichthouder ACM heeft recent gewaarschuwd dat energieleveranciers consumenten met zonnepanelen onvoldoende informeren over het verrekenen van stroom die aan het net wordt teruggeleverd. Waar moet je als particulier op letten?

Salderen
Particulieren met zonnepanelen kunnen de stroom die... Lees verder »

1 op de 100 nieuwe auto's in Europa is nu elektrisch

donderdag 04 juni 2015

11.500 elektrische, plug-in hybride en hybride auto’s gingen in april van dit jaar over de toonbank in Europa. Daarmee heeft 1 procent van alle verkochte auto’s een elektrische aandrijving. Dat berekent het toonaangevende blog EV Sales. Daarmee is de Europese markt voor... Lees verder »

Solar Edge komt met StorEdge

woensdag 27 mei 2015

 De Israëlische Power optimizer-fabrikant SolarEdge lanceert op de InterSolar in München StorEdge Solutions. De productreeks verhoogt de zelfconsumptie van zonnestroom en maakt tegelijkertijd energieopslag mogelijk. Zoals eerder aangekondigd zal de StorEdge-oplossing compatibel zijn met Tesla's Powerwall. Bij StorEdge wordt standaard een... Lees verder »