06 83 70 24 25 Offerte aanvragen »
  • Gratis advies bij u thuis
  • Betrouwbaar familiebedrijf
  • Systemen op maat
  • Binnen 7 jaar terugverdiend

Zonnepanelen in Amstelveen

Wist u dat Sunnyfix ook in Amstelveen zonnepanelen levert?

Ook in Amstelveen wonen mensen die goed kunnen rekenen. Met een terugverdientijd van 5 tot 7 jaar is het niet moeilijk de conclusie te trekken dat je na zo'n korte terugverdientijd nog 20 jaar gratis stroom hebt. Sunnyfix levert complete systemen met een garantie op de kortste terugverdientijd!

Zonnepanelen in Amstelveen

De zon schijnt overal in Nederland, dus ook in Amstelveen. Heeft u ruimte op uw dak, laat het ons gerust weten of vraag vrijblijvend een offerte aan. Het is ook geen enkel probleem voor ons om even langs te komen. Ook in Amstelveen bieden wij volledige service zoals deskundige begeleiding bij aankoop en advies op maat. Uiteraard installeert Sunnyfix ook bij u.

De installatie levert geheel of gedeeltelijk de elektriciteit op die u in de woning of het bedrijf gebruikt. Als u de energie op dat moment niet of niet helemaal gebruikt, levert de installatie het aan het net in Amstelveen. Bij een analoge meter (draaischijfje) draait uw meter terug, bij een digitale meter krijgt u voor de terug geleverde energie een vergoeding van uw energiebedrijf. Er vindt dan een saldering plaats. Dit is wettelijk vastgelegd voor heel Nederland, dus ook voor Amstelveen.

Offerte aanvragen voor zonnepanelen in Amstelveen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en kosten om zonnepanelen te laten plaatsen?

Vraag een offerte aanAfgeronde projecten in Amstelveen

Amstelveen

Amstelveen, Bergenvaarderstraat

Beoordeling van klant:

Totaal 2680wp gelegd. 8x Jinko Solar Cheeta 335WP in serieschakeling met Solax X1 Air 2.5 Eerst oude panelen verplaatst om ruimte... Bekijk project »
Amstelveen

Amstelveen, Brederode


Totaal 5850WP gelegd. 18 stuks Trina 325WP Full Black in serieschakeling met Solax 3 fase omvormer MicX3-5.0k Bekijk project »
Amstelveen

Amstelveen, Gaasterland


Totaal 2835WP gelegd. 9 panelen full black met Solax X1 Air X1-2.5-S Bekijk project »

Reviews over Sunnyfix uit Amstelveen

g.nollen


heldere afspraken, betrouwbaar, goede communicatie en hele vriendelijke, bekwame monteurs