06 83 70 24 25 Offerte aanvragen »
  • Gratis advies bij u thuis
  • Betrouwbaar familiebedrijf
  • Systemen op maat
  • Binnen 7 jaar terugverdiend

Zonnepanelen in Beilen

Wist u dat Sunnyfix ook in Beilen zonnepanelen levert?

Ook in Beilen wonen mensen die goed kunnen rekenen. Met een terugverdientijd van 5 tot 7 jaar is het niet moeilijk de conclusie te trekken dat je na zo'n korte terugverdientijd nog 20 jaar gratis stroom hebt. Sunnyfix levert complete systemen met een garantie op de kortste terugverdientijd!

Zonnepanelen in Beilen

De zon schijnt overal in Nederland, dus ook in Beilen. Heeft u ruimte op uw dak, laat het ons gerust weten of vraag vrijblijvend een offerte aan. Het is ook geen enkel probleem voor ons om even langs te komen. Ook in Beilen bieden wij volledige service zoals deskundige begeleiding bij aankoop en advies op maat. Uiteraard installeert Sunnyfix ook bij u.

De installatie levert geheel of gedeeltelijk de elektriciteit op die u in de woning of het bedrijf gebruikt. Als u de energie op dat moment niet of niet helemaal gebruikt, levert de installatie het aan het net in Beilen. Bij een analoge meter (draaischijfje) draait uw meter terug, bij een digitale meter krijgt u voor de terug geleverde energie een vergoeding van uw energiebedrijf. Er vindt dan een saldering plaats. Dit is wettelijk vastgelegd voor heel Nederland, dus ook voor Beilen.

Offerte aanvragen voor zonnepanelen in Beilen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en kosten om zonnepanelen te laten plaatsen?

Vraag een offerte aan


De gemeente Midden-Drenthe en de provincie Drenthe trekken in 2015 in totaal € 680.000,- uit voor leningen aan inwoners, zodat die zonnepanelen kunnen kopen. Deze zogenoemde zonnelening bestond ook al, maar het geld dat in 2014 beschikbaar was raakte al snel op. “We hebben vaak nee moeten verkopen en dat is natuurlijk vervelend. Vandaar dat het college van GS heeft besloten er meer geld voor uit te trekken”, aldus gedeputeerde Henk van de Boer. Wethouder Gert Jan Bent van de gemeente Midden-Drenthe zegt: “Ook de gemeente Midden-Drenthe stelt haar deel beschikbaar. Samen met de Provincie kunnen meer mensen meedoen”.

Inwoners kunnen tegen een lage rente maximaal 7.500 euro van de provincie en de gemeente lenen. De zonnelening wordt tijdens deze avond verder toegelicht. Ook SNN is aanwezig om vragen te beantwoorden over de lening. Inwoners van Midden-Drenthe kunnen vanaf 20 mei 2015 al een beroep doen op de zonnelening.Afgeronde projecten in Beilen

Beilen

Beilen, Schapendrift


16 zonnepanelen van Topoint 240W Als inverter de Omniksol 3000 Bekijk project »