06 83 70 24 25 Offerte aanvragen ยป
  • Gratis advies bij u thuis
  • Betrouwbaar familiebedrijf
  • Systemen op maat
  • Binnen 3 jaar terugverdiend

Zonnepanelen in Bergschenhoek

Wist u dat ElectriSun ook in Bergschenhoek zonnepanelen levert?

Ook in Bergschenhoek wonen mensen die goed kunnen rekenen. Met een terugverdientijd van 5 tot 7 jaar is het niet moeilijk de conclusie te trekken dat je na zo'n korte terugverdientijd nog 20 jaar gratis stroom hebt. ElectriSun levert complete systemen met een garantie op de kortste terugverdientijd!

Zonnepanelen in Bergschenhoek

De zon schijnt overal in Nederland, dus ook in Bergschenhoek. Heeft u ruimte op uw dak, laat het ons gerust weten of vraag vrijblijvend een offerte aan. Het is ook geen enkel probleem voor ons om even langs te komen. Ook in Bergschenhoek bieden wij volledige service zoals deskundige begeleiding bij aankoop en advies op maat. Uiteraard installeert ElectriSun ook bij u.

De installatie levert geheel of gedeeltelijk de elektriciteit op die u in de woning of het bedrijf gebruikt. Als u de energie op dat moment niet of niet helemaal gebruikt, levert de installatie het aan het net in Bergschenhoek. Bij een analoge meter (draaischijfje) draait uw meter terug, bij een digitale meter krijgt u voor de terug geleverde energie een vergoeding van uw energiebedrijf. Er vindt dan een saldering plaats. Dit is wettelijk vastgelegd voor heel Nederland, dus ook voor Bergschenhoek.

Offerte aanvragen voor zonnepanelen in Bergschenhoek

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en kosten om zonnepanelen te laten plaatsen?

Vraag een offerte aanAfgeronde projecten in Bergschenhoek

Bergschenhoek

Bergschenhoek, Leeghwaterweg


 Totaal 6390WP geplaatst. 18 stuks Jinko 355WP Full black in parallelschakeling met Enphase IQ7Plus micro omvormers.  Bekijk project »
Bergschenhoek

Bergschenhoek, kamvaren


bestaand systeem van 12 panelen samengevoegd met 16 nieuwe Jinko 325Wp panelen. Het geheel aangesloten op een Solar Edge 7k... Bekijk project »