06 83 70 24 25 Offerte aanvragen »
  • Gratis advies bij u thuis
  • Betrouwbaar familiebedrijf
  • Systemen op maat
  • Binnen 7 jaar terugverdiend

Zonnepanelen in Bloemendaal

Wist u dat Sunnyfix ook in Bloemendaal zonnepanelen levert?

Ook in Bloemendaal wonen mensen die goed kunnen rekenen. Met een terugverdientijd van 5 tot 7 jaar is het niet moeilijk de conclusie te trekken dat je na zo'n korte terugverdientijd nog 20 jaar gratis stroom hebt. Sunnyfix levert complete systemen met een garantie op de kortste terugverdientijd!

Zonnepanelen in Bloemendaal

De zon schijnt overal in Nederland, dus ook in Bloemendaal. Heeft u ruimte op uw dak, laat het ons gerust weten of vraag vrijblijvend een offerte aan. Het is ook geen enkel probleem voor ons om even langs te komen. Ook in Bloemendaal bieden wij volledige service zoals deskundige begeleiding bij aankoop en advies op maat. Uiteraard installeert Sunnyfix ook bij u.

De installatie levert geheel of gedeeltelijk de elektriciteit op die u in de woning of het bedrijf gebruikt. Als u de energie op dat moment niet of niet helemaal gebruikt, levert de installatie het aan het net in Bloemendaal. Bij een analoge meter (draaischijfje) draait uw meter terug, bij een digitale meter krijgt u voor de terug geleverde energie een vergoeding van uw energiebedrijf. Er vindt dan een saldering plaats. Dit is wettelijk vastgelegd voor heel Nederland, dus ook voor Bloemendaal.

Offerte aanvragen voor zonnepanelen in Bloemendaal

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en kosten om zonnepanelen te laten plaatsen?

Vraag een offerte aan


Het opwekken van elektriciteit via zonne-energie draagt bij aan het terugdringen van de CO2-uitstoot, het broeikasgas dat opwarming van de aarde veroorzaakt. Zonnepanelen zorgen ook nog eens voor een flinke besparing op de energiekosten. Een pakket van 16 tot 20 zonnepanelen wekt ongeveer evenveel stroom op als een gemiddeld huishouden verbruikt. Met een terugverdientijd van 6 tot 8 jaar en een gemiddelde levensduur van zonnepanelen van gemiddeld 25 tot 30 jaar is de rekensom snel gemaakt.


Afgeronde projecten in Bloemendaal

Bloemendaal

Bloemendaal, Platanenlaan


8 Evergreen 215W zonnepanelen Omniksol 2000 Platte dak steunen van Sunnyfix Bekijk project »