06 83 70 24 25 Offerte aanvragen ยป
  • Gratis advies bij u thuis
  • Betrouwbaar familiebedrijf
  • Systemen op maat
  • Binnen 3 jaar terugverdiend

Zonnepanelen in Broekland

Wist u dat ElectriSun ook in Broekland zonnepanelen levert?

Ook in Broekland wonen mensen die goed kunnen rekenen. Met een terugverdientijd van 5 tot 7 jaar is het niet moeilijk de conclusie te trekken dat je na zo'n korte terugverdientijd nog 20 jaar gratis stroom hebt. ElectriSun levert complete systemen met een garantie op de kortste terugverdientijd!

Zonnepanelen in Broekland

De zon schijnt overal in Nederland, dus ook in Broekland. Heeft u ruimte op uw dak, laat het ons gerust weten of vraag vrijblijvend een offerte aan. Het is ook geen enkel probleem voor ons om even langs te komen. Ook in Broekland bieden wij volledige service zoals deskundige begeleiding bij aankoop en advies op maat. Uiteraard installeert ElectriSun ook bij u.

De installatie levert geheel of gedeeltelijk de elektriciteit op die u in de woning of het bedrijf gebruikt. Als u de energie op dat moment niet of niet helemaal gebruikt, levert de installatie het aan het net in Broekland. Bij een analoge meter (draaischijfje) draait uw meter terug, bij een digitale meter krijgt u voor de terug geleverde energie een vergoeding van uw energiebedrijf. Er vindt dan een saldering plaats. Dit is wettelijk vastgelegd voor heel Nederland, dus ook voor Broekland.

Offerte aanvragen voor zonnepanelen in Broekland

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en kosten om zonnepanelen te laten plaatsen?

Vraag een offerte aanAfgeronde projecten in Broekland

Broekland

Broekland, Nijboershof


Oost West dak met 6500 Watt aan vermogen. Volledig parallel geschakeld met Solar Edge Bekijk project »