06 83 70 24 25 Offerte aanvragen »
  • Gratis advies bij u thuis
  • Betrouwbaar familiebedrijf
  • Systemen op maat
  • Binnen 7 jaar terugverdiend

Zonnepanelen in Culemborg

Wist u dat Sunnyfix ook in Culemborg zonnepanelen levert?

Ook in Culemborg wonen mensen die goed kunnen rekenen. Met een terugverdientijd van 5 tot 7 jaar is het niet moeilijk de conclusie te trekken dat je na zo'n korte terugverdientijd nog 20 jaar gratis stroom hebt. Sunnyfix levert complete systemen met een garantie op de kortste terugverdientijd!

Zonnepanelen in Culemborg

De zon schijnt overal in Nederland, dus ook in Culemborg. Heeft u ruimte op uw dak, laat het ons gerust weten of vraag vrijblijvend een offerte aan. Het is ook geen enkel probleem voor ons om even langs te komen. Ook in Culemborg bieden wij volledige service zoals deskundige begeleiding bij aankoop en advies op maat. Uiteraard installeert Sunnyfix ook bij u.

De installatie levert geheel of gedeeltelijk de elektriciteit op die u in de woning of het bedrijf gebruikt. Als u de energie op dat moment niet of niet helemaal gebruikt, levert de installatie het aan het net in Culemborg. Bij een analoge meter (draaischijfje) draait uw meter terug, bij een digitale meter krijgt u voor de terug geleverde energie een vergoeding van uw energiebedrijf. Er vindt dan een saldering plaats. Dit is wettelijk vastgelegd voor heel Nederland, dus ook voor Culemborg.

Offerte aanvragen voor zonnepanelen in Culemborg

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en kosten om zonnepanelen te laten plaatsen?

Vraag een offerte aanAfgeronde projecten in Culemborg

Culemborg

Culemborg, Bovenwielstraat


14 x Trina Solar 295 Watt full black in combinatie met Solar Edge 3500 met P300 Optimizers. Verschillende dakvlakken. Bekijk project »
Culemborg

Culemborg, Geulstraat


Op dit dak is een Oost/West systeem aangebracht met in totaal 3540 Watt aan vermogen. De omvormer van Sofar Solar met... Bekijk project »
Culemborg

Culemborg, Molenwal


20 zonnepanelen van Evergreen 215W Als inverters 2 x de AEG 2000 Bekijk project »