06 83 70 24 25 Offerte aanvragen ยป
  • Gratis advies bij u thuis
  • Betrouwbaar familiebedrijf
  • Systemen op maat
  • Binnen 3 jaar terugverdiend

Zonnepanelen in Dalfsen

Wist u dat ElectriSun ook in Dalfsen zonnepanelen levert?

Ook in Dalfsen wonen mensen die goed kunnen rekenen. Met een terugverdientijd van 5 tot 7 jaar is het niet moeilijk de conclusie te trekken dat je na zo'n korte terugverdientijd nog 20 jaar gratis stroom hebt. ElectriSun levert complete systemen met een garantie op de kortste terugverdientijd!

Zonnepanelen in Dalfsen

De zon schijnt overal in Nederland, dus ook in Dalfsen. Heeft u ruimte op uw dak, laat het ons gerust weten of vraag vrijblijvend een offerte aan. Het is ook geen enkel probleem voor ons om even langs te komen. Ook in Dalfsen bieden wij volledige service zoals deskundige begeleiding bij aankoop en advies op maat. Uiteraard installeert ElectriSun ook bij u.

De installatie levert geheel of gedeeltelijk de elektriciteit op die u in de woning of het bedrijf gebruikt. Als u de energie op dat moment niet of niet helemaal gebruikt, levert de installatie het aan het net in Dalfsen. Bij een analoge meter (draaischijfje) draait uw meter terug, bij een digitale meter krijgt u voor de terug geleverde energie een vergoeding van uw energiebedrijf. Er vindt dan een saldering plaats. Dit is wettelijk vastgelegd voor heel Nederland, dus ook voor Dalfsen.

Offerte aanvragen voor zonnepanelen in Dalfsen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en kosten om zonnepanelen te laten plaatsen?

Vraag een offerte aanAfgeronde projecten in Dalfsen

Dalfsen

Dalfsen, Haersolteweg


 Totaal 4980WP geplaatst. 12 stuks Jinko 415WP parallel geschakeld met SE2200 HD wave  Totaal 3735WP geplaastst 9 stuks Jinko 415WP Parallel... Bekijk project »
Dalfsen

Dalfsen, Hoevenweg


Open veld opstelling met 9000 Watt met volledige parallel schakeling Bekijk project »