06 83 70 24 25 Offerte aanvragen »
  • Gratis advies bij u thuis
  • Betrouwbaar familiebedrijf
  • Systemen op maat
  • Binnen 7 jaar terugverdiend

Zonnepanelen in Drachten

Wist u dat Sunnyfix ook in Drachten zonnepanelen levert?

Ook in Drachten wonen mensen die goed kunnen rekenen. Met een terugverdientijd van 5 tot 7 jaar is het niet moeilijk de conclusie te trekken dat je na zo'n korte terugverdientijd nog 20 jaar gratis stroom hebt. Sunnyfix levert complete systemen met een garantie op de kortste terugverdientijd!

Zonnepanelen in Drachten

De zon schijnt overal in Nederland, dus ook in Drachten. Heeft u ruimte op uw dak, laat het ons gerust weten of vraag vrijblijvend een offerte aan. Het is ook geen enkel probleem voor ons om even langs te komen. Ook in Drachten bieden wij volledige service zoals deskundige begeleiding bij aankoop en advies op maat. Uiteraard installeert Sunnyfix ook bij u.

De installatie levert geheel of gedeeltelijk de elektriciteit op die u in de woning of het bedrijf gebruikt. Als u de energie op dat moment niet of niet helemaal gebruikt, levert de installatie het aan het net in Drachten. Bij een analoge meter (draaischijfje) draait uw meter terug, bij een digitale meter krijgt u voor de terug geleverde energie een vergoeding van uw energiebedrijf. Er vindt dan een saldering plaats. Dit is wettelijk vastgelegd voor heel Nederland, dus ook voor Drachten.

Offerte aanvragen voor zonnepanelen in Drachten

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en kosten om zonnepanelen te laten plaatsen?

Vraag een offerte aan


'Duurzaam Smallingerland' is een project voor energiebesparing in koopwoningen. De gemeente werkt in dit project samen met energieadviseurs van Energie besparing Noord-Nederland.

Bij deelname aan 'Duurzaam Smallingerland' krijgt u:
•Een onafhankelijk advies over energiebesparende maatregelen in uw woning, de kosten daarvan en de besparingen die het gaat opleveren. Het energielabel van uw woning in de situatie vóór het uitvoeren van maatregelen wordt berekend.
•Een infraroodscan van uw woning.
•Een nieuw energielabel voor uw woning nadat u de energiebesparende maatregelen heeft laten uitvoeren.

De energieadviseur bundelt woningeigenaren die vergelijkbare maatregelen willen (laten) uitvoeren. U kunt 2 keer een bijeenkomst met deze groep bijwonen waarin kennis wordt gedeeld. Ook worden er collectief offertes aangevraagd waardoor de prijs per persoon lager is dan wanneer u dat individueel doet. Aanbieders van energiebesparende maatregelen bij u in de buurt kunt u vinden op de website van Meer Met Minder (zie kolom rechts).

De gemeente biedt ook de mogelijkheid een 'duurzaamheidslening' af te sluiten (zie kolom rechts). Daarmee wordt het extra aantrekkelijk om energiebesparende maatregelen te nemen. U lost de lening af uit de besparingen op uw energierekening.Afgeronde projecten in Drachten

Drachten

Drachten, Saffier


10 zonnepanelen van Evergreen 215W Als inverter de AEG 2000 Bekijk project »