06 83 70 24 25 Offerte aanvragen ยป
  • Gratis advies bij u thuis
  • Betrouwbaar familiebedrijf
  • Systemen op maat
  • Binnen 3 jaar terugverdiend

Zonnepanelen in Gouda

Wist u dat ElectriSun ook in Gouda zonnepanelen levert?

Ook in Gouda wonen mensen die goed kunnen rekenen. Met een terugverdientijd van 5 tot 7 jaar is het niet moeilijk de conclusie te trekken dat je na zo'n korte terugverdientijd nog 20 jaar gratis stroom hebt. ElectriSun levert complete systemen met een garantie op de kortste terugverdientijd!

Zonnepanelen in Gouda

De zon schijnt overal in Nederland, dus ook in Gouda. Heeft u ruimte op uw dak, laat het ons gerust weten of vraag vrijblijvend een offerte aan. Het is ook geen enkel probleem voor ons om even langs te komen. Ook in Gouda bieden wij volledige service zoals deskundige begeleiding bij aankoop en advies op maat. Uiteraard installeert ElectriSun ook bij u.

De installatie levert geheel of gedeeltelijk de elektriciteit op die u in de woning of het bedrijf gebruikt. Als u de energie op dat moment niet of niet helemaal gebruikt, levert de installatie het aan het net in Gouda. Bij een analoge meter (draaischijfje) draait uw meter terug, bij een digitale meter krijgt u voor de terug geleverde energie een vergoeding van uw energiebedrijf. Er vindt dan een saldering plaats. Dit is wettelijk vastgelegd voor heel Nederland, dus ook voor Gouda.

Offerte aanvragen voor zonnepanelen in Gouda

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en kosten om zonnepanelen te laten plaatsen?

Vraag een offerte aanAfgeronde projecten in Gouda

Gouda

Gouda, Sporkenhoutlaan


 Totaal 4620WP geplaatst. 11 stuks Trina 420WP Full black in Oost-West opstelling parallel geschakeld met Enphase micro omvormers.  Bekijk project »
Gouda

Gouda, Lange Dwarsstraat


 Totaal 7470WP geplaatst. 2 huizen; met 6 panelen en met 12 panelen. Beide parallel geschakeld met Enphase micro's. Bekijk project »
Gouda

Gouda, Eerste EJ Potgierstraat


 Totaal 5810WP geplaatst. 14 stuks Jinko415WP met 2 solaxen 1 voor de schuur en 1 voor het huis Bekijk project »

Reviews over ElectriSun uit Gouda

Both


Zeer prettige ervaring in zowel de aanloop als de oplevering