06 83 70 24 25 Offerte aanvragen »
  • Gratis advies bij u thuis
  • Betrouwbaar familiebedrijf
  • Systemen op maat
  • Binnen 7 jaar terugverdiend

Zonnepanelen in Hattemerbroek

Wist u dat Sunnyfix ook in Hattemerbroek zonnepanelen levert?

Ook in Hattemerbroek wonen mensen die goed kunnen rekenen. Met een terugverdientijd van 5 tot 7 jaar is het niet moeilijk de conclusie te trekken dat je na zo'n korte terugverdientijd nog 20 jaar gratis stroom hebt. Sunnyfix levert complete systemen met een garantie op de kortste terugverdientijd!

Zonnepanelen in Hattemerbroek

De zon schijnt overal in Nederland, dus ook in Hattemerbroek. Heeft u ruimte op uw dak, laat het ons gerust weten of vraag vrijblijvend een offerte aan. Het is ook geen enkel probleem voor ons om even langs te komen. Ook in Hattemerbroek bieden wij volledige service zoals deskundige begeleiding bij aankoop en advies op maat. Uiteraard installeert Sunnyfix ook bij u.

De installatie levert geheel of gedeeltelijk de elektriciteit op die u in de woning of het bedrijf gebruikt. Als u de energie op dat moment niet of niet helemaal gebruikt, levert de installatie het aan het net in Hattemerbroek. Bij een analoge meter (draaischijfje) draait uw meter terug, bij een digitale meter krijgt u voor de terug geleverde energie een vergoeding van uw energiebedrijf. Er vindt dan een saldering plaats. Dit is wettelijk vastgelegd voor heel Nederland, dus ook voor Hattemerbroek.

Offerte aanvragen voor zonnepanelen in Hattemerbroek

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en kosten om zonnepanelen te laten plaatsen?

Vraag een offerte aanAfgeronde projecten in Hattemerbroek

Hattemerbroek

Hattemerbroek, Zwaluwstraat


12 x Phono Solar 315 Watt Met Solax omvormer met 2 strings. Bekijk project »
Hattemerbroek

Hattemerbroek, Zuiderzeestraatweg


14 JA Solar full black 305 Watt op 2 dakvlakken met Solar Edge 3680 omvormer. Optimizers P370 Bekijk project »
Hattemerbroek

Hattemerbroek, Zuiderzeestraatweg


Strak systeem van 2320 Watt van Trina Solar zonnepanelen. Het gaat net goed met de schaduwvorming van de woning van de... Bekijk project »

Reviews over Sunnyfix uit Hattemerbroek

Familie van Bruggen


Tien maanden geleden hebben wij door Henk Baan 14 panelen van 310 Wp laten installeren. Inmiddels hebben wij 3300 kWh opgewekt en zitten wij “op schema” van de verwachte 3900 kWh die ons is voorgerekend. Ook als de zon niet schijnt, wekt de installatie stroom op. Zelfs bij een mooie winterdag wekken wij zo’n 20 kWh per dag op. Dat is meer dan het dubbele van wat wij normaliter op een dag verbruiken. De zaak is netjes geïnstalleerd en alles is volgens afspraak gebeurd. Henk is zelfs kosteloos teruggekomen om een zekering met een hogere Ampère te vervangen. Ook viel ons de “finishing touch” van Henk op die de uiteinden van het bevestigingsmateriaal zwart spoot, zodat het gehele dak mooi “full black” is. Conclusie: wij zijn zeer tevreden!