06 83 70 24 25 Offerte aanvragen »
  • Gratis advies bij u thuis
  • Betrouwbaar familiebedrijf
  • Systemen op maat
  • Binnen 7 jaar terugverdiend

Zonnepanelen in Heemstede

Wist u dat Sunnyfix ook in Heemstede zonnepanelen levert?

Ook in Heemstede wonen mensen die goed kunnen rekenen. Met een terugverdientijd van 5 tot 7 jaar is het niet moeilijk de conclusie te trekken dat je na zo'n korte terugverdientijd nog 20 jaar gratis stroom hebt. Sunnyfix levert complete systemen met een garantie op de kortste terugverdientijd!

Zonnepanelen in Heemstede

De zon schijnt overal in Nederland, dus ook in Heemstede. Heeft u ruimte op uw dak, laat het ons gerust weten of vraag vrijblijvend een offerte aan. Het is ook geen enkel probleem voor ons om even langs te komen. Ook in Heemstede bieden wij volledige service zoals deskundige begeleiding bij aankoop en advies op maat. Uiteraard installeert Sunnyfix ook bij u.

De installatie levert geheel of gedeeltelijk de elektriciteit op die u in de woning of het bedrijf gebruikt. Als u de energie op dat moment niet of niet helemaal gebruikt, levert de installatie het aan het net in Heemstede. Bij een analoge meter (draaischijfje) draait uw meter terug, bij een digitale meter krijgt u voor de terug geleverde energie een vergoeding van uw energiebedrijf. Er vindt dan een saldering plaats. Dit is wettelijk vastgelegd voor heel Nederland, dus ook voor Heemstede.

Offerte aanvragen voor zonnepanelen in Heemstede

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en kosten om zonnepanelen te laten plaatsen?

Vraag een offerte aanAfgeronde projecten in Heemstede

Heemstede

Heemstede , Wagnerkade


Met deze uitbreiding op de Westzijde van de woning heeft deze klant zijn bedje goed gespreid. De 3300 Watt aan vermogen... Bekijk project »
Heemstede

Heemstede, Wagnerkade

Beoordeling van klant:

Prachtige daklayout met 14 full black Trina solar zonnepanelen van 275W.  Deze installatie maakt het dak nog mooier dan het al... Bekijk project »

Reviews over Sunnyfix uit Heemstede

Vermeulen


Sunnyfix heeft haar belofte meer dan waargemaakt, goed advies (op locatie), snelle levering en alles volgens afspraak en dat voor een scherpe prijs!