06 83 70 24 25 Offerte aanvragen »
  • Gratis advies bij u thuis
  • Betrouwbaar familiebedrijf
  • Systemen op maat
  • Binnen 7 jaar terugverdiend

Zonnepanelen in Hillegom

Wist u dat Sunnyfix ook in Hillegom zonnepanelen levert?

Ook in Hillegom wonen mensen die goed kunnen rekenen. Met een terugverdientijd van 5 tot 7 jaar is het niet moeilijk de conclusie te trekken dat je na zo'n korte terugverdientijd nog 20 jaar gratis stroom hebt. Sunnyfix levert complete systemen met een garantie op de kortste terugverdientijd!

Zonnepanelen in Hillegom

De zon schijnt overal in Nederland, dus ook in Hillegom. Heeft u ruimte op uw dak, laat het ons gerust weten of vraag vrijblijvend een offerte aan. Het is ook geen enkel probleem voor ons om even langs te komen. Ook in Hillegom bieden wij volledige service zoals deskundige begeleiding bij aankoop en advies op maat. Uiteraard installeert Sunnyfix ook bij u.

De installatie levert geheel of gedeeltelijk de elektriciteit op die u in de woning of het bedrijf gebruikt. Als u de energie op dat moment niet of niet helemaal gebruikt, levert de installatie het aan het net in Hillegom. Bij een analoge meter (draaischijfje) draait uw meter terug, bij een digitale meter krijgt u voor de terug geleverde energie een vergoeding van uw energiebedrijf. Er vindt dan een saldering plaats. Dit is wettelijk vastgelegd voor heel Nederland, dus ook voor Hillegom.

Offerte aanvragen voor zonnepanelen in Hillegom

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en kosten om zonnepanelen te laten plaatsen?

Vraag een offerte aan



Afgeronde projecten in Hillegom

Hillegom

Hillegom, Prinses Marijkestraat


 Totaal 5850WP geplaatst. 15 stuks Trina 390WP parallelgeschakeld met SolarEdge SE5000 HD wave Bekijk project »
Hillegom

Hillegom, Sixlaan


Met Solar Edge hebben we de verschillende dakhellingen en orientaties van dit systeem opgelost. Het totale vermogen van dit systeem van... Bekijk project »