06 83 70 24 25 Offerte aanvragen »
  • Gratis advies bij u thuis
  • Betrouwbaar familiebedrijf
  • Systemen op maat
  • Binnen 7 jaar terugverdiend

Zonnepanelen in Hilversum

Wist u dat Sunnyfix ook in Hilversum zonnepanelen levert?

Ook in Hilversum wonen mensen die goed kunnen rekenen. Met een terugverdientijd van 5 tot 7 jaar is het niet moeilijk de conclusie te trekken dat je na zo'n korte terugverdientijd nog 20 jaar gratis stroom hebt. Sunnyfix levert complete systemen met een garantie op de kortste terugverdientijd!

Zonnepanelen in Hilversum

De zon schijnt overal in Nederland, dus ook in Hilversum. Heeft u ruimte op uw dak, laat het ons gerust weten of vraag vrijblijvend een offerte aan. Het is ook geen enkel probleem voor ons om even langs te komen. Ook in Hilversum bieden wij volledige service zoals deskundige begeleiding bij aankoop en advies op maat. Uiteraard installeert Sunnyfix ook bij u.

De installatie levert geheel of gedeeltelijk de elektriciteit op die u in de woning of het bedrijf gebruikt. Als u de energie op dat moment niet of niet helemaal gebruikt, levert de installatie het aan het net in Hilversum. Bij een analoge meter (draaischijfje) draait uw meter terug, bij een digitale meter krijgt u voor de terug geleverde energie een vergoeding van uw energiebedrijf. Er vindt dan een saldering plaats. Dit is wettelijk vastgelegd voor heel Nederland, dus ook voor Hilversum.

Offerte aanvragen voor zonnepanelen in Hilversum

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en kosten om zonnepanelen te laten plaatsen?

Vraag een offerte aanAfgeronde projecten in Hilversum

Hilversum

Hilversum, Van Musschenbroekstraat

Beoordeling van klant:

 Totaal 4020WP geplaatst. 12 stuks Trina Solar 335WP met SMA Sunnyboy 3.0 omvormer Bekijk project »

Reviews over Sunnyfix uit Hilversum

J.J. de Graaf


Zeer tevreden, goed geholpen en vriendelijk aangesproken! Uitleg zeer duidelijk, en normale prijzen. Geen groot bedrijf die op een duidelijk winstbejag willen halen, maar een goed en fatsoenlijk familiebedrijfje. Top!