06 83 70 24 25 Offerte aanvragen »
  • Gratis advies bij u thuis
  • Betrouwbaar familiebedrijf
  • Systemen op maat
  • Binnen 7 jaar terugverdiend

Zonnepanelen in Hoogeveen

Wist u dat Sunnyfix ook in Hoogeveen zonnepanelen levert?

Ook in Hoogeveen wonen mensen die goed kunnen rekenen. Met een terugverdientijd van 5 tot 7 jaar is het niet moeilijk de conclusie te trekken dat je na zo'n korte terugverdientijd nog 20 jaar gratis stroom hebt. Sunnyfix levert complete systemen met een garantie op de kortste terugverdientijd!

Zonnepanelen in Hoogeveen

De zon schijnt overal in Nederland, dus ook in Hoogeveen. Heeft u ruimte op uw dak, laat het ons gerust weten of vraag vrijblijvend een offerte aan. Het is ook geen enkel probleem voor ons om even langs te komen. Ook in Hoogeveen bieden wij volledige service zoals deskundige begeleiding bij aankoop en advies op maat. Uiteraard installeert Sunnyfix ook bij u.

De installatie levert geheel of gedeeltelijk de elektriciteit op die u in de woning of het bedrijf gebruikt. Als u de energie op dat moment niet of niet helemaal gebruikt, levert de installatie het aan het net in Hoogeveen. Bij een analoge meter (draaischijfje) draait uw meter terug, bij een digitale meter krijgt u voor de terug geleverde energie een vergoeding van uw energiebedrijf. Er vindt dan een saldering plaats. Dit is wettelijk vastgelegd voor heel Nederland, dus ook voor Hoogeveen.

Offerte aanvragen voor zonnepanelen in Hoogeveen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en kosten om zonnepanelen te laten plaatsen?

Vraag een offerte aan


Voor inwoners van de gemeente Hoogeveen is een bedrag van € 531.000,- ter beschikking gesteld voor de aanschaf van zonnepanelen of een zonneboiler. Tegen een lage rente kan maximaal € 7.500,- worden geleend. De zonnelening is overigens in geheel Drenthe van toepassing en in totaal wordt er binnen de provincie Drenthe 5 miljoen euro beschikbaar gesteld.


Afgeronde projecten in Hoogeveen

Hoogeveen

Hoogeveen, Bieleveldlaan

Beoordeling van klant:

Voor deze klant hebben we 18 zonnepanelen van Tenka geleverd met materialen voor een grote schans op het platte dak... Bekijk project »

Reviews over Sunnyfix uit Hoogeveen

fam. den Hartog


Sunnyfix heeft ons 18 panelen geleverd incl. het juiste aansluitmateriaal. Totaal 4500 kWh en ook de Solarman App is simpel in gebruik. Deze wordt toch wel elke dag bekeken. Plaatsing heb ik zelf gedaan op het platte dak van onze garage. Er was helaas geen goed aansluitschema beschikbaar maar door Henk snel opgeschetst. Het lenen van de aanknijp tang voor de connectoren was ook geen probleem. We zijn heel tevreden en hoop op veel zon uren. Helaas zijn het geen regenpanelen anders was het rendement nog beter geweest. Nu een maand in gebruik.