06 83 70 24 25 Offerte aanvragen »
  • Gratis advies bij u thuis
  • Betrouwbaar familiebedrijf
  • Systemen op maat
  • Binnen 7 jaar terugverdiend

Zonnepanelen in Huizen

Wist u dat Sunnyfix ook in Huizen zonnepanelen levert?

Ook in Huizen wonen mensen die goed kunnen rekenen. Met een terugverdientijd van 5 tot 7 jaar is het niet moeilijk de conclusie te trekken dat je na zo'n korte terugverdientijd nog 20 jaar gratis stroom hebt. Sunnyfix levert complete systemen met een garantie op de kortste terugverdientijd!

Zonnepanelen in Huizen

De zon schijnt overal in Nederland, dus ook in Huizen. Heeft u ruimte op uw dak, laat het ons gerust weten of vraag vrijblijvend een offerte aan. Het is ook geen enkel probleem voor ons om even langs te komen. Ook in Huizen bieden wij volledige service zoals deskundige begeleiding bij aankoop en advies op maat. Uiteraard installeert Sunnyfix ook bij u.

De installatie levert geheel of gedeeltelijk de elektriciteit op die u in de woning of het bedrijf gebruikt. Als u de energie op dat moment niet of niet helemaal gebruikt, levert de installatie het aan het net in Huizen. Bij een analoge meter (draaischijfje) draait uw meter terug, bij een digitale meter krijgt u voor de terug geleverde energie een vergoeding van uw energiebedrijf. Er vindt dan een saldering plaats. Dit is wettelijk vastgelegd voor heel Nederland, dus ook voor Huizen.

Offerte aanvragen voor zonnepanelen in Huizen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en kosten om zonnepanelen te laten plaatsen?

Vraag een offerte aan


Energiesubsidiewijzer: De wegwijzer voor energiebesparing!


Maak uw huis energiezuinig en profiteer van de voordelen:

•Aantrekkelijke subsidies en leningen
•Verbetering van comfort én beter voor het milieu
•Een lagere energierekening
De Energiesubsidiewijzer wijst u de weg. U vindt hier het complete en actuele overzicht van subsidies, leningen en andere regelingen voor woningeigenaren, woningcorporaties en particuliere verhuurders. Hierin ziet u precies welke mogelijkheden er in uw situatie zijn om subsidie te ontvangen van bijvoorbeeld de rijksoverheid, de provincie of uw gemeente. Dit maakt het nog aantrekkelijker om energie te besparen.Afgeronde projecten in Huizen

Huizen

Huizen, Aristoteleslaan


9 zonnepanelen van Shinetime 250W poly, inverter van Sofar Solar, de 2200 TL Bekijk project »