06 83 70 24 25 Offerte aanvragen »
  • Gratis advies bij u thuis
  • Betrouwbaar familiebedrijf
  • Systemen op maat
  • Binnen 7 jaar terugverdiend

Zonnepanelen in Hulshorst

Wist u dat Sunnyfix ook in Hulshorst zonnepanelen levert?

Ook in Hulshorst wonen mensen die goed kunnen rekenen. Met een terugverdientijd van 5 tot 7 jaar is het niet moeilijk de conclusie te trekken dat je na zo'n korte terugverdientijd nog 20 jaar gratis stroom hebt. Sunnyfix levert complete systemen met een garantie op de kortste terugverdientijd!

Zonnepanelen in Hulshorst

De zon schijnt overal in Nederland, dus ook in Hulshorst. Heeft u ruimte op uw dak, laat het ons gerust weten of vraag vrijblijvend een offerte aan. Het is ook geen enkel probleem voor ons om even langs te komen. Ook in Hulshorst bieden wij volledige service zoals deskundige begeleiding bij aankoop en advies op maat. Uiteraard installeert Sunnyfix ook bij u.

De installatie levert geheel of gedeeltelijk de elektriciteit op die u in de woning of het bedrijf gebruikt. Als u de energie op dat moment niet of niet helemaal gebruikt, levert de installatie het aan het net in Hulshorst. Bij een analoge meter (draaischijfje) draait uw meter terug, bij een digitale meter krijgt u voor de terug geleverde energie een vergoeding van uw energiebedrijf. Er vindt dan een saldering plaats. Dit is wettelijk vastgelegd voor heel Nederland, dus ook voor Hulshorst.

Offerte aanvragen voor zonnepanelen in Hulshorst

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en kosten om zonnepanelen te laten plaatsen?

Vraag een offerte aanAfgeronde projecten in Hulshorst

Hulshorst

Hulshorst, Bredeweg


4875 Watt met Trina Solar full black panelen. EV charger van Solar Edge met P370 Optimizers Bekijk project »
Hulshorst

Hulshorst, Bredeweg


16 Evergreen zonnepanelen 215W Als inverter de Omniksol 3000 met 2 MPP trackers 2 dakvlakken Bekijk project »