06 83 70 24 25 Offerte aanvragen ยป
  • Gratis advies bij u thuis
  • Betrouwbaar familiebedrijf
  • Systemen op maat
  • Binnen 3 jaar terugverdiend

Zonnepanelen in Ijsselmuiden

Wist u dat ElectriSun ook in Ijsselmuiden zonnepanelen levert?

Ook in Ijsselmuiden wonen mensen die goed kunnen rekenen. Met een terugverdientijd van 5 tot 7 jaar is het niet moeilijk de conclusie te trekken dat je na zo'n korte terugverdientijd nog 20 jaar gratis stroom hebt. ElectriSun levert complete systemen met een garantie op de kortste terugverdientijd!

Zonnepanelen in Ijsselmuiden

De zon schijnt overal in Nederland, dus ook in Ijsselmuiden. Heeft u ruimte op uw dak, laat het ons gerust weten of vraag vrijblijvend een offerte aan. Het is ook geen enkel probleem voor ons om even langs te komen. Ook in Ijsselmuiden bieden wij volledige service zoals deskundige begeleiding bij aankoop en advies op maat. Uiteraard installeert ElectriSun ook bij u.

De installatie levert geheel of gedeeltelijk de elektriciteit op die u in de woning of het bedrijf gebruikt. Als u de energie op dat moment niet of niet helemaal gebruikt, levert de installatie het aan het net in Ijsselmuiden. Bij een analoge meter (draaischijfje) draait uw meter terug, bij een digitale meter krijgt u voor de terug geleverde energie een vergoeding van uw energiebedrijf. Er vindt dan een saldering plaats. Dit is wettelijk vastgelegd voor heel Nederland, dus ook voor Ijsselmuiden.

Offerte aanvragen voor zonnepanelen in Ijsselmuiden

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en kosten om zonnepanelen te laten plaatsen?

Vraag een offerte aanAfgeronde projecten in Ijsselmuiden

Ijsselmuiden

Ijsselmuiden, Trekvaart


10 zonnepanelen van Shinetime 250W polykristal. Inverter van Sofar Solar, de 2200TL Compleet systeem voor plat dak. Combinatie van eigen ontwikkeling en Hartmann Bekijk project »
Ijsselmuiden

Ijsselmuiden, De Noord

Beoordeling van klant:

10 zonnepanelen Sunrise 260W full black Sofar Solar 2200 Bekijk project »
IJsselmuiden

IJsselmuiden, Kapittelstraat


14 Evergreen 215W zonnepanelen SMA Sunny Boy 3000 HF Bekijk project »

Reviews over ElectriSun uit Ijsselmuiden

John


We zijn zeer tevreden met Sunnyfix. We hebben de panelen en toebehoren zelf geplaatst, en samen met Henk is alles super verlopen. Goede adviezen, flexibele levering, alles op maat, gewoon fijne mensen. Een aanrader voor iedereen, die zonnepanelen wil!