06 83 70 24 25 Offerte aanvragen ยป
  • Gratis advies bij u thuis
  • Betrouwbaar familiebedrijf
  • Systemen op maat
  • Binnen 3 jaar terugverdiend

Zonnepanelen in Katwijk

Wist u dat ElectriSun ook in Katwijk zonnepanelen levert?

Ook in Katwijk wonen mensen die goed kunnen rekenen. Met een terugverdientijd van 5 tot 7 jaar is het niet moeilijk de conclusie te trekken dat je na zo'n korte terugverdientijd nog 20 jaar gratis stroom hebt. ElectriSun levert complete systemen met een garantie op de kortste terugverdientijd!

Zonnepanelen in Katwijk

De zon schijnt overal in Nederland, dus ook in Katwijk. Heeft u ruimte op uw dak, laat het ons gerust weten of vraag vrijblijvend een offerte aan. Het is ook geen enkel probleem voor ons om even langs te komen. Ook in Katwijk bieden wij volledige service zoals deskundige begeleiding bij aankoop en advies op maat. Uiteraard installeert ElectriSun ook bij u.

De installatie levert geheel of gedeeltelijk de elektriciteit op die u in de woning of het bedrijf gebruikt. Als u de energie op dat moment niet of niet helemaal gebruikt, levert de installatie het aan het net in Katwijk. Bij een analoge meter (draaischijfje) draait uw meter terug, bij een digitale meter krijgt u voor de terug geleverde energie een vergoeding van uw energiebedrijf. Er vindt dan een saldering plaats. Dit is wettelijk vastgelegd voor heel Nederland, dus ook voor Katwijk.

Offerte aanvragen voor zonnepanelen in Katwijk

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en kosten om zonnepanelen te laten plaatsen?

Vraag een offerte aanAfgeronde projecten in Katwijk

Katwijk

Katwijk, Neptunus


1900 Watt geplaatst op schuin dak. Phono Solar 315 Watt full black. Solax Air X1-2k Bekijk project »