06 83 70 24 25 Offerte aanvragen »
  • Gratis advies bij u thuis
  • Betrouwbaar familiebedrijf
  • Systemen op maat
  • Binnen 3 jaar terugverdiend

Zonnepanelen in Leiden

Wist u dat ElectriSun ook in Leiden zonnepanelen levert?

Ook in Leiden wonen mensen die goed kunnen rekenen. Met een terugverdientijd van 5 tot 7 jaar is het niet moeilijk de conclusie te trekken dat je na zo'n korte terugverdientijd nog 20 jaar gratis stroom hebt. ElectriSun levert complete systemen met een garantie op de kortste terugverdientijd!

Zonnepanelen in Leiden

De zon schijnt overal in Nederland, dus ook in Leiden. Heeft u ruimte op uw dak, laat het ons gerust weten of vraag vrijblijvend een offerte aan. Het is ook geen enkel probleem voor ons om even langs te komen. Ook in Leiden bieden wij volledige service zoals deskundige begeleiding bij aankoop en advies op maat. Uiteraard installeert ElectriSun ook bij u.

De installatie levert geheel of gedeeltelijk de elektriciteit op die u in de woning of het bedrijf gebruikt. Als u de energie op dat moment niet of niet helemaal gebruikt, levert de installatie het aan het net in Leiden. Bij een analoge meter (draaischijfje) draait uw meter terug, bij een digitale meter krijgt u voor de terug geleverde energie een vergoeding van uw energiebedrijf. Er vindt dan een saldering plaats. Dit is wettelijk vastgelegd voor heel Nederland, dus ook voor Leiden.

Offerte aanvragen voor zonnepanelen in Leiden

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en kosten om zonnepanelen te laten plaatsen?

Vraag een offerte aan


U kunt via de website ‘woningdossier’ verschillende subsidies en/of leningen aanvragen voor het duurzaam maken van uw woning. Leest u vooral eerst de informatie op deze website, waaronder de verordeningen, voordat u naar de website van het woningdossier gaat.

Woningeigenaren en huurders (met toestemming van de verhuurder) kunnen een subsidie aanvragen voor bijvoorbeeld de aanschaf van een zonneboiler, of voor vloer-, dak-, glas-, of spouwmuurisolatie. Daarnaast kunnen woningeigenaren ook een lening afsluiten voor het duurzaam maken van de woning.Afgeronde projecten in Leiden

Leiden

Leiden, Bronkhorststraat


 Totaal 3440WP bijgeplaatst. Deze bestaande klant had al een klein systeem van ons. We hebben 8 stuks Trina 430WP glasglas... Bekijk project »
Leiden

Leiden, De Goejestraat


 Totaal 3480WP geplaatst. 8 stuks Hyundai 435WP Full Black. in parallel schakeling met Enphase micro omvormers. Tevens nieuwe groepenkast geplaatst. Bekijk project »
Leiden

Leiden, Bronkhorststraat


 Totaal 4200WP geplaatst. 10 stuks Trina 420WP full black verdeeld over 2 huizen ieder met een eigen omvormer Solax 2.5... Bekijk project »

Reviews over ElectriSun uit Leiden

Pieter Corver


Zeer tevreden. Vakkundige mensen, goed in de communicatie.

E Sloof


Heel blij met de zonnepanelen en zeer tevreden over de afhandeling.
Het voortraject was informatief en vriendelijk. Niet zo opdringerig als sommige andere aanbieders.
De panelen werden geplaatst door 2 vriendelijke en behulpzame heren die duidelijke uitleg hebben gegeven over het gebruik en de monitoring daarvan. Kortom: ik beveel Electrisun van harte aan.