06 83 70 24 25 Offerte aanvragen ยป
  • Gratis advies bij u thuis
  • Betrouwbaar familiebedrijf
  • Systemen op maat
  • Binnen 3 jaar terugverdiend

Zonnepanelen in Leidschenveen

Wist u dat ElectriSun ook in Leidschenveen zonnepanelen levert?

Ook in Leidschenveen wonen mensen die goed kunnen rekenen. Met een terugverdientijd van 5 tot 7 jaar is het niet moeilijk de conclusie te trekken dat je na zo'n korte terugverdientijd nog 20 jaar gratis stroom hebt. ElectriSun levert complete systemen met een garantie op de kortste terugverdientijd!

Zonnepanelen in Leidschenveen

De zon schijnt overal in Nederland, dus ook in Leidschenveen. Heeft u ruimte op uw dak, laat het ons gerust weten of vraag vrijblijvend een offerte aan. Het is ook geen enkel probleem voor ons om even langs te komen. Ook in Leidschenveen bieden wij volledige service zoals deskundige begeleiding bij aankoop en advies op maat. Uiteraard installeert ElectriSun ook bij u.

De installatie levert geheel of gedeeltelijk de elektriciteit op die u in de woning of het bedrijf gebruikt. Als u de energie op dat moment niet of niet helemaal gebruikt, levert de installatie het aan het net in Leidschenveen. Bij een analoge meter (draaischijfje) draait uw meter terug, bij een digitale meter krijgt u voor de terug geleverde energie een vergoeding van uw energiebedrijf. Er vindt dan een saldering plaats. Dit is wettelijk vastgelegd voor heel Nederland, dus ook voor Leidschenveen.

Offerte aanvragen voor zonnepanelen in Leidschenveen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en kosten om zonnepanelen te laten plaatsen?

Vraag een offerte aanAfgeronde projecten in Leidschenveen

Leidschenveen

Leidschenveen, Brilduikersstraat


12 x Trina Solar 300 Watt full black in combinatie met een Omniksol 4k TL2. Weer een tevreden klant! Bekijk project »
Leidschenveen

Leidschenveen, Pijlkruidveld


De Sunnyfix schansen kwamen op dit dak weer uitstekend van pas. We hebben hier voor de klant 3500 Watt kunnen realiseren,... Bekijk project »
Leidschenveen

Leidschenveen, Pijlkruidveld


 Voor deze klant is 3000 Watt geplaatst op schansen. Hier was dit ook weer een prachtige mogelijkheid om in een... Bekijk project »