06 83 70 24 25 Offerte aanvragen »
  • Gratis advies bij u thuis
  • Betrouwbaar familiebedrijf
  • Systemen op maat
  • Binnen 7 jaar terugverdiend

Zonnepanelen in Leusden

Wist u dat Sunnyfix ook in Leusden zonnepanelen levert?

Ook in Leusden wonen mensen die goed kunnen rekenen. Met een terugverdientijd van 5 tot 7 jaar is het niet moeilijk de conclusie te trekken dat je na zo'n korte terugverdientijd nog 20 jaar gratis stroom hebt. Sunnyfix levert complete systemen met een garantie op de kortste terugverdientijd!

Zonnepanelen in Leusden

De zon schijnt overal in Nederland, dus ook in Leusden. Heeft u ruimte op uw dak, laat het ons gerust weten of vraag vrijblijvend een offerte aan. Het is ook geen enkel probleem voor ons om even langs te komen. Ook in Leusden bieden wij volledige service zoals deskundige begeleiding bij aankoop en advies op maat. Uiteraard installeert Sunnyfix ook bij u.

De installatie levert geheel of gedeeltelijk de elektriciteit op die u in de woning of het bedrijf gebruikt. Als u de energie op dat moment niet of niet helemaal gebruikt, levert de installatie het aan het net in Leusden. Bij een analoge meter (draaischijfje) draait uw meter terug, bij een digitale meter krijgt u voor de terug geleverde energie een vergoeding van uw energiebedrijf. Er vindt dan een saldering plaats. Dit is wettelijk vastgelegd voor heel Nederland, dus ook voor Leusden.

Offerte aanvragen voor zonnepanelen in Leusden

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en kosten om zonnepanelen te laten plaatsen?

Vraag een offerte aanAfgeronde projecten in Leusden

Leusden

Leusden, Beltmolen


 Totaal 3015WP geplaatst 9 stuks Trina Solar 335WP Full Black met Solax Air 3.0 Bekijk project »
Leusden

Leusden , Arnhemseweg


2400 Watt op 2 verschillende dakvlakken met Solar Edge P404 Optimizers Bekijk project »
Leusden

Leusden, Arnhemseweg


Hier hebben we een prachtige schans opgeleverd met een totaal vermogen van 4950 Watt. Deze klant had nog ruimte nodig voor... Bekijk project »