06 83 70 24 25 Offerte aanvragen »
  • Gratis advies bij u thuis
  • Betrouwbaar familiebedrijf
  • Systemen op maat
  • Binnen 7 jaar terugverdiend

Zonnepanelen in Lopik

Wist u dat Sunnyfix ook in Lopik zonnepanelen levert?

Ook in Lopik wonen mensen die goed kunnen rekenen. Met een terugverdientijd van 5 tot 7 jaar is het niet moeilijk de conclusie te trekken dat je na zo'n korte terugverdientijd nog 20 jaar gratis stroom hebt. Sunnyfix levert complete systemen met een garantie op de kortste terugverdientijd!

Zonnepanelen in Lopik

De zon schijnt overal in Nederland, dus ook in Lopik. Heeft u ruimte op uw dak, laat het ons gerust weten of vraag vrijblijvend een offerte aan. Het is ook geen enkel probleem voor ons om even langs te komen. Ook in Lopik bieden wij volledige service zoals deskundige begeleiding bij aankoop en advies op maat. Uiteraard installeert Sunnyfix ook bij u.

De installatie levert geheel of gedeeltelijk de elektriciteit op die u in de woning of het bedrijf gebruikt. Als u de energie op dat moment niet of niet helemaal gebruikt, levert de installatie het aan het net in Lopik. Bij een analoge meter (draaischijfje) draait uw meter terug, bij een digitale meter krijgt u voor de terug geleverde energie een vergoeding van uw energiebedrijf. Er vindt dan een saldering plaats. Dit is wettelijk vastgelegd voor heel Nederland, dus ook voor Lopik.

Offerte aanvragen voor zonnepanelen in Lopik

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en kosten om zonnepanelen te laten plaatsen?

Vraag een offerte aan


Wethouders van vijftien verschillende gemeenten in de provincie Utrecht ondertekenden op 27 november 2015 een intentieovereenkomst om de wereldprimeur ‘Vehicle-to-Grid’ in Utrecht Lombok over te nemen als regionaal energiesysteem. Het gaat om: Bunnik, De Bilt, Houten, IJsselstein, Lopik, Montfoort, Nieuwegein, Oudewater, Stichtse Vecht, Utrecht, Utrechtse Heuvelrug, Vianen, Wijk bij Duurstede, Woerden en Zeist.

Wat is Vehicle-to-Grid?

Slimme laadpalen voor elektrische auto’s worden gekoppeld aan zonnepanelen op de omliggende huizen van bewoners, daken van bedrijven en openbare gebouwen zoals scholen. De publieke palen kunnen de accu van elektrische auto’s laden én ontladen waardoor de auto kan worden gebruikt voor energieopslag. Onlangs werd Vehicle-to-Grid nog gekozen in de Toekomstmakers Top-100 met de honderd meest baanbrekende innovaties uit Nederland.

Wat is de intentie die de vijftien wethouders tekenen?

De ambitie is 1.000 slimme laadpunten in de regio rondom de stad Utrecht te realiseren waardoor vele positieve effecten ontstaan op gebied van duurzaamheid, economie, milieu en energie.Afgeronde projecten in Lopik

Lopik

Lopik, Rietkraag


 Totaal 2970WP gelegd. 9 x Trina 330WP Full Black in parallelschakeling met SolarEdge. Bekijk project »
Lopik

Lopik, Europasingel


 Totaal 3300WP geplaatst. 10x Trina 330WP Full Black in  serieschakeling met Solax Air 3.0 Bekijk project »
Lopik

Lopik, Oosterhoffpark


 Totaal 2600WP gelegd. 8 x Trina 325WP serie geschakeld met Solax Air 2.5 Bekijk project »