06 83 70 24 25 Offerte aanvragen »
  • Gratis advies bij u thuis
  • Betrouwbaar familiebedrijf
  • Systemen op maat
  • Binnen 7 jaar terugverdiend

Zonnepanelen in Lopikerkapel

Wist u dat Sunnyfix ook in Lopikerkapel zonnepanelen levert?

Ook in Lopikerkapel wonen mensen die goed kunnen rekenen. Met een terugverdientijd van 5 tot 7 jaar is het niet moeilijk de conclusie te trekken dat je na zo'n korte terugverdientijd nog 20 jaar gratis stroom hebt. Sunnyfix levert complete systemen met een garantie op de kortste terugverdientijd!

Zonnepanelen in Lopikerkapel

De zon schijnt overal in Nederland, dus ook in Lopikerkapel. Heeft u ruimte op uw dak, laat het ons gerust weten of vraag vrijblijvend een offerte aan. Het is ook geen enkel probleem voor ons om even langs te komen. Ook in Lopikerkapel bieden wij volledige service zoals deskundige begeleiding bij aankoop en advies op maat. Uiteraard installeert Sunnyfix ook bij u.

De installatie levert geheel of gedeeltelijk de elektriciteit op die u in de woning of het bedrijf gebruikt. Als u de energie op dat moment niet of niet helemaal gebruikt, levert de installatie het aan het net in Lopikerkapel. Bij een analoge meter (draaischijfje) draait uw meter terug, bij een digitale meter krijgt u voor de terug geleverde energie een vergoeding van uw energiebedrijf. Er vindt dan een saldering plaats. Dit is wettelijk vastgelegd voor heel Nederland, dus ook voor Lopikerkapel.

Offerte aanvragen voor zonnepanelen in Lopikerkapel

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en kosten om zonnepanelen te laten plaatsen?

Vraag een offerte aanAfgeronde projecten in Lopikerkapel

Lopikerkapel

Lopikerkapel, Kapelsepad


 Totaal 42.120WP geplaatst. 108 stuks Trina Vertex 390WP Full black. Oost-west systeem met 2 SMA STP 15000TL. Dat worden duurzame... Bekijk project »
Lopikerkapel

Lopikerkapel, Kapelsepad


 Totaal 3900WP gelegd. 12 x Trina 325WP in serie geschakeld met Solax X1 Boost X1 3.6  Bekijk project »