06 83 70 24 25 Offerte aanvragen »
  • Gratis advies bij u thuis
  • Betrouwbaar familiebedrijf
  • Systemen op maat
  • Binnen 7 jaar terugverdiend

Zonnepanelen in Luinjeberd

Wist u dat Sunnyfix ook in Luinjeberd zonnepanelen levert?

Ook in Luinjeberd wonen mensen die goed kunnen rekenen. Met een terugverdientijd van 5 tot 7 jaar is het niet moeilijk de conclusie te trekken dat je na zo'n korte terugverdientijd nog 20 jaar gratis stroom hebt. Sunnyfix levert complete systemen met een garantie op de kortste terugverdientijd!

Zonnepanelen in Luinjeberd

De zon schijnt overal in Nederland, dus ook in Luinjeberd. Heeft u ruimte op uw dak, laat het ons gerust weten of vraag vrijblijvend een offerte aan. Het is ook geen enkel probleem voor ons om even langs te komen. Ook in Luinjeberd bieden wij volledige service zoals deskundige begeleiding bij aankoop en advies op maat. Uiteraard installeert Sunnyfix ook bij u.

De installatie levert geheel of gedeeltelijk de elektriciteit op die u in de woning of het bedrijf gebruikt. Als u de energie op dat moment niet of niet helemaal gebruikt, levert de installatie het aan het net in Luinjeberd. Bij een analoge meter (draaischijfje) draait uw meter terug, bij een digitale meter krijgt u voor de terug geleverde energie een vergoeding van uw energiebedrijf. Er vindt dan een saldering plaats. Dit is wettelijk vastgelegd voor heel Nederland, dus ook voor Luinjeberd.

Offerte aanvragen voor zonnepanelen in Luinjeberd

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en kosten om zonnepanelen te laten plaatsen?

Vraag een offerte aanAfgeronde projecten in Luinjeberd

Luinjeberd

Luinjeberd, Aengwirdenweg


Materialen geleverd voor 250 GS Solar zonnepanelen Verder als inverters de: Delta Solivia 3300 en de Kaco Powador Andere benodigdheden voor een complete installatie: 700... Bekijk project »