06 83 70 24 25 Offerte aanvragen »
  • Gratis advies bij u thuis
  • Betrouwbaar familiebedrijf
  • Systemen op maat
  • Binnen 7 jaar terugverdiend

Zonnepanelen in Meppel

Wist u dat Sunnyfix ook in Meppel zonnepanelen levert?

Ook in Meppel wonen mensen die goed kunnen rekenen. Met een terugverdientijd van 5 tot 7 jaar is het niet moeilijk de conclusie te trekken dat je na zo'n korte terugverdientijd nog 20 jaar gratis stroom hebt. Sunnyfix levert complete systemen met een garantie op de kortste terugverdientijd!

Zonnepanelen in Meppel

De zon schijnt overal in Nederland, dus ook in Meppel. Heeft u ruimte op uw dak, laat het ons gerust weten of vraag vrijblijvend een offerte aan. Het is ook geen enkel probleem voor ons om even langs te komen. Ook in Meppel bieden wij volledige service zoals deskundige begeleiding bij aankoop en advies op maat. Uiteraard installeert Sunnyfix ook bij u.

De installatie levert geheel of gedeeltelijk de elektriciteit op die u in de woning of het bedrijf gebruikt. Als u de energie op dat moment niet of niet helemaal gebruikt, levert de installatie het aan het net in Meppel. Bij een analoge meter (draaischijfje) draait uw meter terug, bij een digitale meter krijgt u voor de terug geleverde energie een vergoeding van uw energiebedrijf. Er vindt dan een saldering plaats. Dit is wettelijk vastgelegd voor heel Nederland, dus ook voor Meppel.

Offerte aanvragen voor zonnepanelen in Meppel

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en kosten om zonnepanelen te laten plaatsen?

Vraag een offerte aan


Voor bedrijven is er op het moment een SDE+ regeling waarmee energiebesparende maatregelen getroffen kunnen worden. Op de website van de Rijksoverheid lees je verder over deze zakelijke subsidieregeling. Ga naar de website over SDE+.


Afgeronde projecten in Meppel

Meppel

Meppel, Noteboomstraat


 Totaal 3510WP geplaatst. 9 stuks Trina 390WP parallel geschakeld met SolarEdge Bekijk project »
Meppel

Meppel, Praam


4600 Watt geplaatst op plat dak met JA Solar 305 Watt full black. Het geheel is parallel geschakeld met Solar Edge... Bekijk project »
Meppel

Meppel , Kotter


4500 Watt met JA Solar 305 Watt full black panelen. Alles parallel geschakeld met Solar Edge. Bekijk project »

Reviews over Sunnyfix uit Meppel

Groenenberg


Zeer tevreden over prijs en uitvoering. prijs/kwaliteit ****
Systeem werkt naar behoren.
Bij elke zonnige dag een blij gezicht.

Henk


Sunnyfix is een prima bedrijf.
Je kunt merken dat ze nog relatief jong zijn, daardoor willen ze echt alles voor je doen om je een zo goed mogelijk passende installatie aan te bieden. (in mijn geval 16 maal 240Wp Topoint en Omnik omvormer, eigen montage). Ook aftersales is goed. Welk bedrijf belt je tegenwoordig na een maand nog op om te vragen of alles naar verwachting werkt en of ze nog iets voor je moeten doen! Ook toen er een probleem was met een Omnik omvormer werd er binnen een week een nieuwe door de importeur aan de muur gehangen.
Op menig website wordt over concurrerende jonge bedrijven gesproken als "Cowboys in de markt"; deze "cowboys" schieten wél in de roos!