06 83 70 24 25 Offerte aanvragen »
  • Gratis advies bij u thuis
  • Betrouwbaar familiebedrijf
  • Systemen op maat
  • Binnen 3 jaar terugverdiend

Zonnepanelen in Naaldwijk

Wist u dat ElectriSun ook in Naaldwijk zonnepanelen levert?

Ook in Naaldwijk wonen mensen die goed kunnen rekenen. Met een terugverdientijd van 5 tot 7 jaar is het niet moeilijk de conclusie te trekken dat je na zo'n korte terugverdientijd nog 20 jaar gratis stroom hebt. ElectriSun levert complete systemen met een garantie op de kortste terugverdientijd!

Zonnepanelen in Naaldwijk

De zon schijnt overal in Nederland, dus ook in Naaldwijk. Heeft u ruimte op uw dak, laat het ons gerust weten of vraag vrijblijvend een offerte aan. Het is ook geen enkel probleem voor ons om even langs te komen. Ook in Naaldwijk bieden wij volledige service zoals deskundige begeleiding bij aankoop en advies op maat. Uiteraard installeert ElectriSun ook bij u.

De installatie levert geheel of gedeeltelijk de elektriciteit op die u in de woning of het bedrijf gebruikt. Als u de energie op dat moment niet of niet helemaal gebruikt, levert de installatie het aan het net in Naaldwijk. Bij een analoge meter (draaischijfje) draait uw meter terug, bij een digitale meter krijgt u voor de terug geleverde energie een vergoeding van uw energiebedrijf. Er vindt dan een saldering plaats. Dit is wettelijk vastgelegd voor heel Nederland, dus ook voor Naaldwijk.

Offerte aanvragen voor zonnepanelen in Naaldwijk

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en kosten om zonnepanelen te laten plaatsen?

Vraag een offerte aan


Gemeente Westland wil de subsidies voor duurzame energiemaatregelen uitbreiden. Bij uitbreiding geldt de subsidieregeling voor alle maatschappelijke organisaties op het gebied van onder meer sport, kunst en cultuur, jongerenwerk, maatschappelijke ondersteuning, volksgezondheid, veiligheid, natuur en milieu. Dit voorstel van het college van burgemeester en wethouders wordt op woensdag 16 september besloten door de raad. Voorheen konden alleen sport- en culturele verenigingen gebruik maken van de subsidie. De regeling draagt bij aan de ambitie van Westland voor meest duurzame glastuinbouwgemeente van Nederland in 2020.

Investering duurzame toekomst

De gemeente wil met de uitbreiding van deze regeling zoveel mogelijk organisaties stimuleren om hier gebruik van te maken. Organisaties kunnen subsidie aanvragen voor 25% van het investeringsbedrag van zonnepanelen, LED-verlichting en andere vormen van duurzame energieopwekking. Wethouder Mohamed el Mokaddem (Duurzaamheid) roept dan ook alle maatschappelijke organisaties op gebruik te maken van deze regeling. “Zo investeer je in een duurzaam klimaat en bespaar je op je energierekening. De ambitie om aan de slag te gaan met duurzame en energiebesparende maatregelen is aanwezig bij organisaties. Met deze uitbreiding van de subsidie willen we net dat extra duwtje in de rug geven.”Afgeronde projecten in Naaldwijk

Naaldwijk

Naaldwijk, Narwal


Hier hebben we 14 prachtige zonnepanelen van Sunrise, 260W geplaatst.  Het totale vermogen komt hiermee op 3640W Het systeem is in 2... Bekijk project »