06 83 70 24 25 Offerte aanvragen »
  • Gratis advies bij u thuis
  • Betrouwbaar familiebedrijf
  • Systemen op maat
  • Binnen 7 jaar terugverdiend

Zonnepanelen in Nieuwegein

Wist u dat Sunnyfix ook in Nieuwegein zonnepanelen levert?

Ook in Nieuwegein wonen mensen die goed kunnen rekenen. Met een terugverdientijd van 5 tot 7 jaar is het niet moeilijk de conclusie te trekken dat je na zo'n korte terugverdientijd nog 20 jaar gratis stroom hebt. Sunnyfix levert complete systemen met een garantie op de kortste terugverdientijd!

Zonnepanelen in Nieuwegein

De zon schijnt overal in Nederland, dus ook in Nieuwegein. Heeft u ruimte op uw dak, laat het ons gerust weten of vraag vrijblijvend een offerte aan. Het is ook geen enkel probleem voor ons om even langs te komen. Ook in Nieuwegein bieden wij volledige service zoals deskundige begeleiding bij aankoop en advies op maat. Uiteraard installeert Sunnyfix ook bij u.

De installatie levert geheel of gedeeltelijk de elektriciteit op die u in de woning of het bedrijf gebruikt. Als u de energie op dat moment niet of niet helemaal gebruikt, levert de installatie het aan het net in Nieuwegein. Bij een analoge meter (draaischijfje) draait uw meter terug, bij een digitale meter krijgt u voor de terug geleverde energie een vergoeding van uw energiebedrijf. Er vindt dan een saldering plaats. Dit is wettelijk vastgelegd voor heel Nederland, dus ook voor Nieuwegein.

Offerte aanvragen voor zonnepanelen in Nieuwegein

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en kosten om zonnepanelen te laten plaatsen?

Vraag een offerte aanAfgeronde projecten in Nieuwegein

Nieuwegein

Nieuwegein, Heggerank


Oost/West situatie met 2400 Watt. Trina Solar 300 Watt full black. Parallel schakeling met Solar Edge, Optimizers P404. Bekijk project »
Nieuwegein

Nieuwegein, Heggerank


2400 Watt verdeeld over 2 dakvlakken Oost en West. Trina Solar full black 300 Watt. De aansturing is van Solar Edge, type... Bekijk project »
Nieuwegein

Nieuwegein, Middelhoeve


Dit Oost/West dak is volledig benut met Trina Solar 300 Watt panelen. Met een totaal vermogen van 8400 Watt heeft deze... Bekijk project »