06 83 70 24 25 Offerte aanvragen »
  • Gratis advies bij u thuis
  • Betrouwbaar familiebedrijf
  • Systemen op maat
  • Binnen 7 jaar terugverdiend

Zonnepanelen in Nootdorp

Wist u dat Sunnyfix ook in Nootdorp zonnepanelen levert?

Ook in Nootdorp wonen mensen die goed kunnen rekenen. Met een terugverdientijd van 5 tot 7 jaar is het niet moeilijk de conclusie te trekken dat je na zo'n korte terugverdientijd nog 20 jaar gratis stroom hebt. Sunnyfix levert complete systemen met een garantie op de kortste terugverdientijd!

Zonnepanelen in Nootdorp

De zon schijnt overal in Nederland, dus ook in Nootdorp. Heeft u ruimte op uw dak, laat het ons gerust weten of vraag vrijblijvend een offerte aan. Het is ook geen enkel probleem voor ons om even langs te komen. Ook in Nootdorp bieden wij volledige service zoals deskundige begeleiding bij aankoop en advies op maat. Uiteraard installeert Sunnyfix ook bij u.

De installatie levert geheel of gedeeltelijk de elektriciteit op die u in de woning of het bedrijf gebruikt. Als u de energie op dat moment niet of niet helemaal gebruikt, levert de installatie het aan het net in Nootdorp. Bij een analoge meter (draaischijfje) draait uw meter terug, bij een digitale meter krijgt u voor de terug geleverde energie een vergoeding van uw energiebedrijf. Er vindt dan een saldering plaats. Dit is wettelijk vastgelegd voor heel Nederland, dus ook voor Nootdorp.

Offerte aanvragen voor zonnepanelen in Nootdorp

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en kosten om zonnepanelen te laten plaatsen?

Vraag een offerte aanAfgeronde projecten in Nootdorp

Nootdorp

Nootdorp, Lobelia


1500 Watt aan panelen van Trina Solar 300 Watt full black. Omvormer Sofar Solar 1600 Bekijk project »
Nootdorp

Nootdorp, Lauwers


 Hier ziet u een mooi systeem van 2600W, bestaande uit 10 full black zonnepanelen van elk 260W, aangestuurd door een... Bekijk project »