06 83 70 24 25 Offerte aanvragen »
  • Gratis advies bij u thuis
  • Betrouwbaar familiebedrijf
  • Systemen op maat
  • Binnen 3 jaar terugverdiend

Zonnepanelen in Pijnacker

Wist u dat ElectriSun ook in Pijnacker zonnepanelen levert?

Ook in Pijnacker wonen mensen die goed kunnen rekenen. Met een terugverdientijd van 5 tot 7 jaar is het niet moeilijk de conclusie te trekken dat je na zo'n korte terugverdientijd nog 20 jaar gratis stroom hebt. ElectriSun levert complete systemen met een garantie op de kortste terugverdientijd!

Zonnepanelen in Pijnacker

De zon schijnt overal in Nederland, dus ook in Pijnacker. Heeft u ruimte op uw dak, laat het ons gerust weten of vraag vrijblijvend een offerte aan. Het is ook geen enkel probleem voor ons om even langs te komen. Ook in Pijnacker bieden wij volledige service zoals deskundige begeleiding bij aankoop en advies op maat. Uiteraard installeert ElectriSun ook bij u.

De installatie levert geheel of gedeeltelijk de elektriciteit op die u in de woning of het bedrijf gebruikt. Als u de energie op dat moment niet of niet helemaal gebruikt, levert de installatie het aan het net in Pijnacker. Bij een analoge meter (draaischijfje) draait uw meter terug, bij een digitale meter krijgt u voor de terug geleverde energie een vergoeding van uw energiebedrijf. Er vindt dan een saldering plaats. Dit is wettelijk vastgelegd voor heel Nederland, dus ook voor Pijnacker.

Offerte aanvragen voor zonnepanelen in Pijnacker

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en kosten om zonnepanelen te laten plaatsen?

Vraag een offerte aanAfgeronde projecten in Pijnacker

Pijnacker

Pijnacker, Marga Klompélaan


 Totaal 2840WP geplaatst. Parallel geschakeld met Enphase micro omvormers. Tevens de Envoy metered geinstalleerd waardoor de klant ook inzicht heeft... Bekijk project »
Pijnacker

Pijnacker, Groendaal


Systeem op schuin dak en dakkapel. Parallel geschakeld met Solar Edge. Panelen van JA Solar, type full black 305 Watt. Bekijk project »
Pijnacker

Pijnacker, Willem de Zwijgerlaan


12 zonnepanelen Jinko full black 300 Watt Solax 3.6 omvormer Bekijk project »