06 83 70 24 25 Offerte aanvragen »
  • Gratis advies bij u thuis
  • Betrouwbaar familiebedrijf
  • Systemen op maat
  • Binnen 7 jaar terugverdiend

Zonnepanelen in Poeldijk

Wist u dat Sunnyfix ook in Poeldijk zonnepanelen levert?

Ook in Poeldijk wonen mensen die goed kunnen rekenen. Met een terugverdientijd van 5 tot 7 jaar is het niet moeilijk de conclusie te trekken dat je na zo'n korte terugverdientijd nog 20 jaar gratis stroom hebt. Sunnyfix levert complete systemen met een garantie op de kortste terugverdientijd!

Zonnepanelen in Poeldijk

De zon schijnt overal in Nederland, dus ook in Poeldijk. Heeft u ruimte op uw dak, laat het ons gerust weten of vraag vrijblijvend een offerte aan. Het is ook geen enkel probleem voor ons om even langs te komen. Ook in Poeldijk bieden wij volledige service zoals deskundige begeleiding bij aankoop en advies op maat. Uiteraard installeert Sunnyfix ook bij u.

De installatie levert geheel of gedeeltelijk de elektriciteit op die u in de woning of het bedrijf gebruikt. Als u de energie op dat moment niet of niet helemaal gebruikt, levert de installatie het aan het net in Poeldijk. Bij een analoge meter (draaischijfje) draait uw meter terug, bij een digitale meter krijgt u voor de terug geleverde energie een vergoeding van uw energiebedrijf. Er vindt dan een saldering plaats. Dit is wettelijk vastgelegd voor heel Nederland, dus ook voor Poeldijk.

Offerte aanvragen voor zonnepanelen in Poeldijk

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en kosten om zonnepanelen te laten plaatsen?

Vraag een offerte aanAfgeronde projecten in Poeldijk

Poeldijk

Poeldijk, Loo


 Totaal 8165WP geplaatst. 23 stuks Jinko Tiger N-type 355WP parallelgeschakeld met SolarEdge 6k. Bekijk project »
Poeldijk

Poeldijk, Eliasdreef


2600 Watt geplaatst op plat dak. JA Solar 320 Watt Mono in combinatie met een 2.5k van Solax. We hebben de bestaande... Bekijk project »