06 83 70 24 25 Offerte aanvragen »
  • Gratis advies bij u thuis
  • Betrouwbaar familiebedrijf
  • Systemen op maat
  • Binnen 7 jaar terugverdiend

Zonnepanelen in Rijswijk

Wist u dat Sunnyfix ook in Rijswijk zonnepanelen levert?

Ook in Rijswijk wonen mensen die goed kunnen rekenen. Met een terugverdientijd van 5 tot 7 jaar is het niet moeilijk de conclusie te trekken dat je na zo'n korte terugverdientijd nog 20 jaar gratis stroom hebt. Sunnyfix levert complete systemen met een garantie op de kortste terugverdientijd!

Zonnepanelen in Rijswijk

De zon schijnt overal in Nederland, dus ook in Rijswijk. Heeft u ruimte op uw dak, laat het ons gerust weten of vraag vrijblijvend een offerte aan. Het is ook geen enkel probleem voor ons om even langs te komen. Ook in Rijswijk bieden wij volledige service zoals deskundige begeleiding bij aankoop en advies op maat. Uiteraard installeert Sunnyfix ook bij u.

De installatie levert geheel of gedeeltelijk de elektriciteit op die u in de woning of het bedrijf gebruikt. Als u de energie op dat moment niet of niet helemaal gebruikt, levert de installatie het aan het net in Rijswijk. Bij een analoge meter (draaischijfje) draait uw meter terug, bij een digitale meter krijgt u voor de terug geleverde energie een vergoeding van uw energiebedrijf. Er vindt dan een saldering plaats. Dit is wettelijk vastgelegd voor heel Nederland, dus ook voor Rijswijk.

Offerte aanvragen voor zonnepanelen in Rijswijk

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en kosten om zonnepanelen te laten plaatsen?

Vraag een offerte aanAfgeronde projecten in Rijswijk

Rijswijk

Rijswijk, Dillenburglaan


Op deze woning hebben we 2400 Watt geplaatst, aangestuurd door een 2.2 HD Wave van Solar Edge. De zonnepanelen zijn... Bekijk project »
Rijswijk

Rijswijk, Endezant


Met JA Solar zonnepanelen is op dit platte dak een vermogen opgebouwd van 4320 Watt. Door portrait opstelling konden we ruimte... Bekijk project »