06 83 70 24 25 Offerte aanvragen ยป
  • Gratis advies bij u thuis
  • Betrouwbaar familiebedrijf
  • Systemen op maat
  • Binnen 3 jaar terugverdiend

Zonnepanelen in Rijswijk

Wist u dat ElectriSun ook in Rijswijk zonnepanelen levert?

Ook in Rijswijk wonen mensen die goed kunnen rekenen. Met een terugverdientijd van 5 tot 7 jaar is het niet moeilijk de conclusie te trekken dat je na zo'n korte terugverdientijd nog 20 jaar gratis stroom hebt. ElectriSun levert complete systemen met een garantie op de kortste terugverdientijd!

Zonnepanelen in Rijswijk

De zon schijnt overal in Nederland, dus ook in Rijswijk. Heeft u ruimte op uw dak, laat het ons gerust weten of vraag vrijblijvend een offerte aan. Het is ook geen enkel probleem voor ons om even langs te komen. Ook in Rijswijk bieden wij volledige service zoals deskundige begeleiding bij aankoop en advies op maat. Uiteraard installeert ElectriSun ook bij u.

De installatie levert geheel of gedeeltelijk de elektriciteit op die u in de woning of het bedrijf gebruikt. Als u de energie op dat moment niet of niet helemaal gebruikt, levert de installatie het aan het net in Rijswijk. Bij een analoge meter (draaischijfje) draait uw meter terug, bij een digitale meter krijgt u voor de terug geleverde energie een vergoeding van uw energiebedrijf. Er vindt dan een saldering plaats. Dit is wettelijk vastgelegd voor heel Nederland, dus ook voor Rijswijk.

Offerte aanvragen voor zonnepanelen in Rijswijk

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en kosten om zonnepanelen te laten plaatsen?

Vraag een offerte aanAfgeronde projecten in Rijswijk

Rijswijk

Rijswijk, Jaagpad


 Totaal 5590WP geplaatst. 13 stuks Trina 430WP parallel geschakeld met Enphase micro omvormers Bekijk project »
Rijswijk

Rijswijk, Zwaanwijck


  Totaal 5810WP geplaatst. 14 stuks Jinko415WP parallel geschakeld met Enphase IQ8+ micro omvormers. Deel op het schuine dak en deels... Bekijk project »
Rijswijk

Rijswijk, Zwaanwijck


  Totaal 3320WP geplaatst. 8 stuks Jinko415WP parallel geschakeld met Enphase IQ8+ micro omvormers  Panelen vanuit de bouw ook overgezet op Enphase. Bekijk project »

Reviews over ElectriSun uit Rijswijk

Naomi Kievit


Heel blij met de panelen op ons dak. Goede dienstverlening ook na het plaatsen.