06 83 70 24 25 Offerte aanvragen »
  • Gratis advies bij u thuis
  • Betrouwbaar familiebedrijf
  • Systemen op maat
  • Binnen 7 jaar terugverdiend

Zonnepanelen in Rotterdam

Wist u dat Sunnyfix ook in Rotterdam zonnepanelen levert?

Ook in Rotterdam wonen mensen die goed kunnen rekenen. Met een terugverdientijd van 5 tot 7 jaar is het niet moeilijk de conclusie te trekken dat je na zo'n korte terugverdientijd nog 20 jaar gratis stroom hebt. Sunnyfix levert complete systemen met een garantie op de kortste terugverdientijd!

Zonnepanelen in Rotterdam

De zon schijnt overal in Nederland, dus ook in Rotterdam. Heeft u ruimte op uw dak, laat het ons gerust weten of vraag vrijblijvend een offerte aan. Het is ook geen enkel probleem voor ons om even langs te komen. Ook in Rotterdam bieden wij volledige service zoals deskundige begeleiding bij aankoop en advies op maat. Uiteraard installeert Sunnyfix ook bij u.

De installatie levert geheel of gedeeltelijk de elektriciteit op die u in de woning of het bedrijf gebruikt. Als u de energie op dat moment niet of niet helemaal gebruikt, levert de installatie het aan het net in Rotterdam. Bij een analoge meter (draaischijfje) draait uw meter terug, bij een digitale meter krijgt u voor de terug geleverde energie een vergoeding van uw energiebedrijf. Er vindt dan een saldering plaats. Dit is wettelijk vastgelegd voor heel Nederland, dus ook voor Rotterdam.

Offerte aanvragen voor zonnepanelen in Rotterdam

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en kosten om zonnepanelen te laten plaatsen?

Vraag een offerte aan


Sunnyfix levert in de wijken Stadscentrum Stadsdriehoek Delfshaven Overschie Overschie (oude dorpskern) Agniesebuurt Hillegersberg-Schiebroek Schiebroek Kralingen-Crooswijk Rubroek Feijenoord IJsselmonde Oud-IJsselmonde Lombardijen Pernis Deelgemeente Prins Alexander 's-Gravenland Kralingse Veer Charlois Tarwewijk Hoogvliet Hoek van Holland Strand en Duin Duurzaamheidslening Rotterdam

Het Stimuleringsfonds Volkshuisvesting Nederlandse gemeenten (SVN) biedt huiseigenaren een duurzaamheidslening aan. Deze lening met lage rente biedt u in Rotterdam een financieel voordeel aan bij energiebesparende maatregelen zoals aanschaf van zonnepanelen, vloer –en spouwisolatie, etc.
Informeer bij uw gemeente.


Afgeronde projecten in Rotterdam

Rotterdam

Rotterdam, Achillesstraat


 Totaal 4615WP geplaatst. 13 stuks Jinko355WP parallel geschakeld met SolarEdge Bekijk project »
Rotterdam

Rotterdam, Muurbloemstraat


 Totaal 4400WP geplaatst. 11 stuks Trina 400WP in parallelschakling met Enphase micro omvormers Dit systeem is metered aangesloten waardoor de klant... Bekijk project »
Rotterdam

Rotterdam, Jan Hoedemakerpad


 6x Trina 330WP met Solax Mini 2.0 Bekijk project »