06 83 70 24 25 Offerte aanvragen »
  • Gratis advies bij u thuis
  • Betrouwbaar familiebedrijf
  • Systemen op maat
  • Binnen 7 jaar terugverdiend

Zonnepanelen in Spijkenisse

Wist u dat Sunnyfix ook in Spijkenisse zonnepanelen levert?

Ook in Spijkenisse wonen mensen die goed kunnen rekenen. Met een terugverdientijd van 5 tot 7 jaar is het niet moeilijk de conclusie te trekken dat je na zo'n korte terugverdientijd nog 20 jaar gratis stroom hebt. Sunnyfix levert complete systemen met een garantie op de kortste terugverdientijd!

Zonnepanelen in Spijkenisse

De zon schijnt overal in Nederland, dus ook in Spijkenisse. Heeft u ruimte op uw dak, laat het ons gerust weten of vraag vrijblijvend een offerte aan. Het is ook geen enkel probleem voor ons om even langs te komen. Ook in Spijkenisse bieden wij volledige service zoals deskundige begeleiding bij aankoop en advies op maat. Uiteraard installeert Sunnyfix ook bij u.

De installatie levert geheel of gedeeltelijk de elektriciteit op die u in de woning of het bedrijf gebruikt. Als u de energie op dat moment niet of niet helemaal gebruikt, levert de installatie het aan het net in Spijkenisse. Bij een analoge meter (draaischijfje) draait uw meter terug, bij een digitale meter krijgt u voor de terug geleverde energie een vergoeding van uw energiebedrijf. Er vindt dan een saldering plaats. Dit is wettelijk vastgelegd voor heel Nederland, dus ook voor Spijkenisse.

Offerte aanvragen voor zonnepanelen in Spijkenisse

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en kosten om zonnepanelen te laten plaatsen?

Vraag een offerte aan


SPIJKENISSE – De gemeente Spijkenisse heeft onlangs op het dak van het stadhuis 200 zonnepanelen laten plaatsen. Na de zomer komen er nog eens 150 bij. Deze 350 panelen wekken jaarlijks 96.000 kWh op, zo’n tien procent van het totale elektriciteitsgebruik in het stadhuis. De zonnepanelen verminderen de CO2-uitstoot met 56 ton per jaar. Er zouden 5150 bomen nodig zijn om deze hoeveelheid CO2 op te nemen.


Afgeronde projecten in Spijkenisse

Spijkenisse

Spijkenisse, Egelveen


 Totaal 3200WP geplaatst. Mooi oost-west systeem met 8 stuks Trina Vertex 400WP parallel geschakeld met Enphase micro omvormers. Bekijk project »
Spijkenisse

Spijkenisse, Spreeuwenhoek


 3575WP totaal gelegd. 11 panelen van Trina Solar 325WP met Solax Air 3.3 Bekijk project »
Spijkenisse

Spijkenisse, Braamsluiperhoek


1575 Watt geplaatst aan de voorkant. Op de achterzijde hadden we al eerder zonnepanelen geplaatst. 5 x 315WP Full Black met Solax... Bekijk project »

Reviews over Sunnyfix uit Spijkenisse

Jan & Tonnie


Als we 10 sterren hadden kunnen geven dan hadden we dat zeker gedaan. Sunnyfix krijgt van ons in ieder geval een dikke 10. Zowel Pieter en Henk voor de juiste adviezen, (voor)opname en offerte. En de 'jongens' (Niels en Jacob) voor de perfecte installatiewerkzaamheden; óók een dikke 10. Beheerst gewerkt en 'Pietje Precies' en daardoor werkte ook alles in één keer en volgens afspraak.
Écht zeer tevreden! (en laat nu de zon maar schijnen...;-)