06 83 70 24 25 Offerte aanvragen »
  • Gratis advies bij u thuis
  • Betrouwbaar familiebedrijf
  • Systemen op maat
  • Binnen 3 jaar terugverdiend

Zonnepanelen in Stompwijk

Wist u dat ElectriSun ook in Stompwijk zonnepanelen levert?

Ook in Stompwijk wonen mensen die goed kunnen rekenen. Met een terugverdientijd van 5 tot 7 jaar is het niet moeilijk de conclusie te trekken dat je na zo'n korte terugverdientijd nog 20 jaar gratis stroom hebt. ElectriSun levert complete systemen met een garantie op de kortste terugverdientijd!

Zonnepanelen in Stompwijk

De zon schijnt overal in Nederland, dus ook in Stompwijk. Heeft u ruimte op uw dak, laat het ons gerust weten of vraag vrijblijvend een offerte aan. Het is ook geen enkel probleem voor ons om even langs te komen. Ook in Stompwijk bieden wij volledige service zoals deskundige begeleiding bij aankoop en advies op maat. Uiteraard installeert ElectriSun ook bij u.

De installatie levert geheel of gedeeltelijk de elektriciteit op die u in de woning of het bedrijf gebruikt. Als u de energie op dat moment niet of niet helemaal gebruikt, levert de installatie het aan het net in Stompwijk. Bij een analoge meter (draaischijfje) draait uw meter terug, bij een digitale meter krijgt u voor de terug geleverde energie een vergoeding van uw energiebedrijf. Er vindt dan een saldering plaats. Dit is wettelijk vastgelegd voor heel Nederland, dus ook voor Stompwijk.

Offerte aanvragen voor zonnepanelen in Stompwijk

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en kosten om zonnepanelen te laten plaatsen?

Vraag een offerte aan


Woningeigenaren (en VvE's) konden gebruik maken van de gemeentelijke Subsidieregeling Duurzame Energievoorzieningen Open deze link in een nieuw venster. Via die regeling was subsidie mogelijk voor het laten aanbrengen van bijvoorbeeld dubbelglas (HR++), muur-, dak- en bodemisolatie, zonnepanelen en een vegetatiedak. Deze regeling is gesloten omdat de subsidiepot leeg is.


Afgeronde projecten in Stompwijk

Stompwijk

Stompwijk, Dr van Noortstraat

Beoordeling van klant:

 Totaal 30.960WP geplaatst. 72 stuks Trina 430WP Glas glas parallel geschakeld met Solax Pro 25K Vanwege de kleine hoofdaansluiting hebben we... Bekijk project »
Stompwijk

Stompwijk, Dr van Noortstraat


 Totaal 3780WP geplaatst 9 stuks Trina 420WP Full Black in oost-west opstelling parallel geschakeld met SE2200 Bekijk project »
Stompwijk

Stompwijk, Dr Van Noortstraat


 Totaal 2940WP geplaatst. 7 stuks Trina 420WP met een Solis 3k omvormer Bekijk project »

Reviews over ElectriSun uit Stompwijk

Ed Beekhuizen


Onze VVE (met 11 woningen) is door ElectriSun eind 2023 van 150 Trina full black glas-op-glas zonnepanelen voorzien. De laatste technieken en omvormers zijn gebruikt en de hele installatie is volledig “metered” en 3 fasen voorbereid inclusief toekomstig accu gebruik. De installatie verliep vlekkeloos en binnen 2 weken waren ook alle nog resterende puntjes afgewerkt. Ik kan iedereen dit bedrijf aanbevelen: betrouwbaar, vakkundig, professioneel met hardwerkende toegewijde monteurs met het hart op de goede plaats. En niet te vergeten ook een prima back office waar Lean alle zaken uitstekend behartigt. Altijd bereid om nadere details te delen.

Kees


Ik ben erg plezierig geholpen door Sunnyfix. De advisering is prima, ook als de situatie niet 'standaard' is. Ook op de flexibele levering niets aan te merken.

Hans


Hallo Sunnyfix,
Jullie hebben bij mij 28 panelen geplaatst op mijn schuine dak. Ik heb nu een totaal aan kw 6020 en het is erg leuk want bijna iedere dag zie ik mijn eletra meter terug draaien. Ik ben heel tevreden en hoop op veel zon uren.
Groeten de buurman