06 83 70 24 25 Offerte aanvragen »
  • Gratis advies bij u thuis
  • Betrouwbaar familiebedrijf
  • Systemen op maat
  • Binnen 7 jaar terugverdiend

Zonnepanelen in Stompwijk

Wist u dat Sunnyfix ook in Stompwijk zonnepanelen levert?

Ook in Stompwijk wonen mensen die goed kunnen rekenen. Met een terugverdientijd van 5 tot 7 jaar is het niet moeilijk de conclusie te trekken dat je na zo'n korte terugverdientijd nog 20 jaar gratis stroom hebt. Sunnyfix levert complete systemen met een garantie op de kortste terugverdientijd!

Zonnepanelen in Stompwijk

De zon schijnt overal in Nederland, dus ook in Stompwijk. Heeft u ruimte op uw dak, laat het ons gerust weten of vraag vrijblijvend een offerte aan. Het is ook geen enkel probleem voor ons om even langs te komen. Ook in Stompwijk bieden wij volledige service zoals deskundige begeleiding bij aankoop en advies op maat. Uiteraard installeert Sunnyfix ook bij u.

De installatie levert geheel of gedeeltelijk de elektriciteit op die u in de woning of het bedrijf gebruikt. Als u de energie op dat moment niet of niet helemaal gebruikt, levert de installatie het aan het net in Stompwijk. Bij een analoge meter (draaischijfje) draait uw meter terug, bij een digitale meter krijgt u voor de terug geleverde energie een vergoeding van uw energiebedrijf. Er vindt dan een saldering plaats. Dit is wettelijk vastgelegd voor heel Nederland, dus ook voor Stompwijk.

Offerte aanvragen voor zonnepanelen in Stompwijk

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en kosten om zonnepanelen te laten plaatsen?

Vraag een offerte aan


Woningeigenaren (en VvE's) konden gebruik maken van de gemeentelijke Subsidieregeling Duurzame Energievoorzieningen Open deze link in een nieuw venster. Via die regeling was subsidie mogelijk voor het laten aanbrengen van bijvoorbeeld dubbelglas (HR++), muur-, dak- en bodemisolatie, zonnepanelen en een vegetatiedak. Deze regeling is gesloten omdat de subsidiepot leeg is.


Afgeronde projecten in Stompwijk

Stompwijk

Stompwijk, Meerlaan


 Totaal 3900WP geplaatst. 10 stuks Trina390WP op de schuur. Parallel geschakeld met SE3500 HD wave Bekijk project »
Stompwijk

Stompwijk, Veenpoldersweg


 28140WP geplaatst in 2 vlakken; zuid-oost en zuid-west. 84 stuks Trina Solar 335WP met SMA STP20.000 TL Bekijk project »
Stompwijk

Stompwijk, Doctor van Noortstraat


 Totaal 3060WP geplaatst. 9x Trina 34WP in serie met Solax Air 3.0 Bekijk project »

Reviews over Sunnyfix uit Stompwijk

Hans


Hallo Sunnyfix,
Jullie hebben bij mij 28 panelen geplaatst op mijn schuine dak. Ik heb nu een totaal aan kw 6020 en het is erg leuk want bijna iedere dag zie ik mijn eletra meter terug draaien. Ik ben heel tevreden en hoop op veel zon uren.
Groeten de buurman