06 83 70 24 25 Offerte aanvragen ยป
  • Gratis advies bij u thuis
  • Betrouwbaar familiebedrijf
  • Systemen op maat
  • Binnen 3 jaar terugverdiend

Zonnepanelen in Stomwpijk

Wist u dat ElectriSun ook in Stomwpijk zonnepanelen levert?

Ook in Stomwpijk wonen mensen die goed kunnen rekenen. Met een terugverdientijd van 5 tot 7 jaar is het niet moeilijk de conclusie te trekken dat je na zo'n korte terugverdientijd nog 20 jaar gratis stroom hebt. ElectriSun levert complete systemen met een garantie op de kortste terugverdientijd!

Zonnepanelen in Stomwpijk

De zon schijnt overal in Nederland, dus ook in Stomwpijk. Heeft u ruimte op uw dak, laat het ons gerust weten of vraag vrijblijvend een offerte aan. Het is ook geen enkel probleem voor ons om even langs te komen. Ook in Stomwpijk bieden wij volledige service zoals deskundige begeleiding bij aankoop en advies op maat. Uiteraard installeert ElectriSun ook bij u.

De installatie levert geheel of gedeeltelijk de elektriciteit op die u in de woning of het bedrijf gebruikt. Als u de energie op dat moment niet of niet helemaal gebruikt, levert de installatie het aan het net in Stomwpijk. Bij een analoge meter (draaischijfje) draait uw meter terug, bij een digitale meter krijgt u voor de terug geleverde energie een vergoeding van uw energiebedrijf. Er vindt dan een saldering plaats. Dit is wettelijk vastgelegd voor heel Nederland, dus ook voor Stomwpijk.

Offerte aanvragen voor zonnepanelen in Stomwpijk

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en kosten om zonnepanelen te laten plaatsen?

Vraag een offerte aanAfgeronde projecten in Stomwpijk

Stomwpijk

Stomwpijk, van Merodestraat


 Totaal 3780WP geplaatst. 9 stuks Trina 420WP Full Black parallel geschakeld met SolarEdge SE3000HD wave Bekijk project »
Stomwpijk

Stomwpijk, Doctor van Noortstraat


 Totaal 4620WP geplaatst. 11 stuks Trina 420WP parallel geschakeld met SE3000HD wave.  De panlatten bleken verrot te zijn, maar we hebben... Bekijk project »
Stomwpijk

Stomwpijk, Waterviolier


 Totaal 6640WP geplaatst. 16 stuks Jinko 415WP parallel geschakeld met StorEdge SE5000. Voorbereid op batterijopslag! Bekijk project »