06 83 70 24 25 Offerte aanvragen »
  • Gratis advies bij u thuis
  • Betrouwbaar familiebedrijf
  • Systemen op maat
  • Binnen 7 jaar terugverdiend

Zonnepanelen in Veenendaal

Wist u dat Sunnyfix ook in Veenendaal zonnepanelen levert?

Ook in Veenendaal wonen mensen die goed kunnen rekenen. Met een terugverdientijd van 5 tot 7 jaar is het niet moeilijk de conclusie te trekken dat je na zo'n korte terugverdientijd nog 20 jaar gratis stroom hebt. Sunnyfix levert complete systemen met een garantie op de kortste terugverdientijd!

Zonnepanelen in Veenendaal

De zon schijnt overal in Nederland, dus ook in Veenendaal. Heeft u ruimte op uw dak, laat het ons gerust weten of vraag vrijblijvend een offerte aan. Het is ook geen enkel probleem voor ons om even langs te komen. Ook in Veenendaal bieden wij volledige service zoals deskundige begeleiding bij aankoop en advies op maat. Uiteraard installeert Sunnyfix ook bij u.

De installatie levert geheel of gedeeltelijk de elektriciteit op die u in de woning of het bedrijf gebruikt. Als u de energie op dat moment niet of niet helemaal gebruikt, levert de installatie het aan het net in Veenendaal. Bij een analoge meter (draaischijfje) draait uw meter terug, bij een digitale meter krijgt u voor de terug geleverde energie een vergoeding van uw energiebedrijf. Er vindt dan een saldering plaats. Dit is wettelijk vastgelegd voor heel Nederland, dus ook voor Veenendaal.

Offerte aanvragen voor zonnepanelen in Veenendaal

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en kosten om zonnepanelen te laten plaatsen?

Vraag een offerte aan


Het totale budget voor iedereen in Veenendaal en de rest van Nederland lag met de laatste subsidieregeling op ongeveer 50 miljoen voor 2012 en 2013. Aan het begin van augustus 2013 berichtte het Ministerie van Economische Zaken dat de subsidie voor zonnepanelen op is. De regeling liep officieel nog door tot 28 december 2013, echter worden er geen subsidies meer toegekend voor zonnepanelen. Het is op dit moment niet bekend of er een subsidie zonnepanelen voor 2014, 2015 of 2016 zal komen zodat de inwoners van Veenendaal hier gebruik van kunnen maken. Houd daarom SubsidieZonnepanelen.net goed in de gaten, aangezien wij de laatste ontwikkelingen omtrent de regeling direct op deze website zullen publiceren. Zo weet je of je een aanvraag voor een subsidie kan indienen.


Afgeronde projecten in Veenendaal

Veenendaal

Veenendaal, Kogge


5 zonnepanelen van Evergreen 215W Bekijk project »